להמשיך לכתוב מהAI או שאין עניין?

מזל טוב חם ואוהב ליום הולדתך ה-50!
אחותי היקרה, חצי יובל ועוד חצי מאחורייך, ובלבנו רק גאווה ושמחה לראות איך זכית לבנות בית של תורה וחסד, עם משפחה לתפארת.
את מקור אור ושמחה בכל מקום שאת מגיעה אליו, עם לב רחב, חוכמת חיים ואצילות מיוחדת במינה.
שיזכו שנותייך הבאות להיות מלאות בבריאות, נחת מכל צאצאיך, שמחה ועשייה טובה. שתזכי להמשיך להשפיע ברכה ולהיות עמוד תווך למשפחתך ולעולם שסביבך.
אוהב ומתפלל להצלחתך,
יוני.

מזל טוב אחותי האהובה ליום הולדתך ה-50!

ביום הזה, אני מתמלא בהכרת הטוב על המתנה הגדולה שיש לנו – אחות כמוך. בעזרת השם, חמשה עשורים של חכמה, חסד ועשייה עברו, והם רק הקדמה לעתיד של אור גדול ושלווה.

שתמשיכי לחיות עם לב רחב כמו שתמיד ידעת, לתת ולהעניק בלי גבול לכל מי שסביבך, ולראות ברכה במעשה ידייך.
שיתמלא ביתך שמחה, ושתראי נחת יהודית אמיתית מכולם, ושנותייך הבאות יהיו מלאות בריאות, הצלחה ושפע טוב עד בלי די!

אוהב מכל הלב,
יוני.

אחותי היקרה, מזל טוב ליום הולדתך ה-50!

איזו זכות היא לנו לציין יחד איתך רגע משמעותי כל כך – חצי יובל של חיים מלאי עומק, חכמה, לב טוב ונתינה אינסופית.
את בשבילנו מקור השראה, עם הדרך המיוחדת שלך לראות תמיד את הטוב, לעודד ולתמוך בכל אחד ברגע הנכון.

מתפלל שתזכי לשנים רבות ומלאות בריאות, שמחה ונחת מכל יקירייך. שתמשיכי להאיר את העולם באור שלך, ולהרגיש תמיד את ברכת השם שמלווה אותך בכל צעד.

אוהב ומאחל לך רק טוב,
יוני.

@וי כחול

הוא כותב בנימה חרדית...

ליצירתיים במיוחד!!
אני צריך ברכה לרגל הבר מצווה של הר"מ שלי בישיבה תודה מראש

אני מאוד אשמח למכתב תודה לעמותת מחוברים. שמארגנת נופשון למשפחות לילדים בעלי צרכים.
תודה על הנופש הוקרה והערכה.
תו"ת
מקפיץ.
מישהו???????????

הבת שלי חוגגת מחר יומולדת שנה,
צריכה למטפלת ברכה לצרף למתנה- משהו קצר ונחמד.
תודה רבה!

בלת"ק
אם כבר העלו אשמח להקפצת ההודעה.
אני מחפשת ברכה יפה לסבתא ליום הולדת 80 בלע"ה
תודה רבה

יש למישהו ברכה לאירוסין של אח מאחות של החתן ???
יעזור לי מאדד

אפשר בבקשה ברכה לכלה (מגיסות), אנחנו מביאות לה לוח 60 יום בצורת שעון אם המשפט בעוד שעה ק/לה
מה אפשר לכתוב בברכה?
תודה מראש

אפשר בבקשה ברכה לגיס הגדול לגיל 35

תודה

בס"ד

למשפחה היקרה, מזל טוב מרגש!

ביום הגדול והמאושר הזה, כשאתם מלווים את החתן והכלה היקרים תחת החופה, נבקש להביע את שמחתנו ואת ההתרגשות העצומה שאנו חווים יחד אתכם.

זכיתם לבנות עוד נדבך מפואר בבניין עדי עד של המשפחה, מתוך אהבה, מסירות ואמונה. יהי רצון שתזכו לראות אך נחת ושמחה מהזוג הטרי, ושירוו אתכם תמיד באושר וברכה.

את הארוחה הזו אנו שולחים מתוך רצון להקל ולפנק מעט ביום המיוחד שלכם. שתהיה לכם אנרגיה ורוגע כדי לחוות כל רגע מהיום הקדוש הזה בשמחה ובשלווה.

תזכו תמיד לשמח ולהתברך בכל טוב, בריאות, שפע ונחת מכל יוצאי חלציכם, ונפגש תמיד בשמחות!

באהבה גדולה,
[שמות נותני הארוחה]

בס"ד

למשפחה היקרה, מזל טוב וברכה!

ביום מרומם וקדוש זה, שבו אתם מלווים את יקירכם לחופה וקידושין, אנו זוכים להיות חלק קטן מהשמחה הגדולה ולהביע את הערכתנו הרבה.

הארוחה הזו נשלחת אליכם מכל הלב, מתוך תפילה שהיום הזה יהיה מלא שמחה ורוגע, שתוכלו להתמקד בשמחת הלב ובבניין הבית החדש.

יהי רצון שתזכו לראות נחת ושפע מכל יוצאי חלציכם, ושהזוג הצעיר יבנה בית איתן מלא אהבה, אמונה ושמחה. שתהיו תמיד בצד המשמח ותראו ברכה בעמלכם.

מזל טוב ענק!
באהבה,
[שמות נותני הארוחה]

@וי כחול
ושוב, הרב יוני
תודה רבה רבה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה