אני מכירה מישהי אלופה כותבת ברכות באידיש וגם בעברית 052-7142961 במחיר סמליאשמח לברכה לפורים לגננת ,למורה לא קשור למתנה
אני צריכה ברכה באידיש ,את יודעת לכתוב באידיש ????
תודה רבהההה
מיט גרויס פרייד און הכרת הטוב ווילן מיר, די עלטערן, אייך דאנקען פון טיף הארצן פאר אייער ארבעט, מסירות און ליבשאפט צו אונזערע קינדער.אשמח לברכה לפורים לגננת ,למורה לא קשור למתנה
תודה רבהההה
אני מכירה מישהי אלופה כותבת ברכות באידיש וגם בעברית 052-7142961 במחיר סמליאשמח לברכה לפורים לגננת ,למורה לא קשור למתנה
תודה רבהההה
מיט גרויס פרייד און הכרת הטוב ווילן מיר, די עלטערן, אייך דאנקען פון טיף הארצן פאר אייער ארבעט, מסירות און ליבשאפט צו אונזערע קינדער.אשמח לברכה לפורים לגננת ,למורה לא קשור למתנה
תודה רבהההה
וזה בחרוזיםאני
אני מכירה מישהי אלופה כותבת ברכות באידיש וגם בעברית 052-7142961 במחיר סמלי
מיט גרויס פרייד און הכרת הטוב ווילן מיר, די עלטערן, אייך דאנקען פון טיף הארצן פאר אייער ארבעט, מסירות און ליבשאפט צו אונזערע קינדער.
פורים איז א צייט פון שמחה, און מיר ווינטשן אייך פון גאנץ הארצן אַז איר זאלט האבן פרייד, הצלחה, געזונט און נחת פון אייער ארבעט און אייער משפחה.
אַ פריילעכן און ליכטיקן פורים!
מיט הערצליכע גרוסן,
די עלטערן
מתוך CHATPGT
היו כאן ברכות כאלה
למי שמשקה ומטפחת
למי שמעצים ומטפח
נכתב עי PGT יותר להשארהמחפשת ברכה לפורים לגננות
ברכה שקשורה לתחפושת של רועות אווזים
משהו על זה שהן שומרות ומטפחות את הילדות...
משהי יש?
או אולי לפחות השראה??
ל boss היקר והנדיב, הטוב לב והאכפתי,מחפשת ברכה לבוס נדיב אכפתי עדין וטוב לב -אדם דתי ונעים
ממש ממש חסד גמור!
תודה!!ל boss היקר והנדיב, הטוב לב והאכפתי,
שכל יום בעבודתו מלא בחום ובחסד אמיתי.
תמיד עם חיוך, תמיד עם אוזן קשבת,
בזכותך כל יום כאן הופך להיות טוב יותר ויותר.
אתה רואה אותנו, מבין אותנו,
תומך ומעודד, תמיד עם מילה טובה.
ההבנה שלך והעידוד נותנים כוח בכל צעד,
ומכל שיחה איתך יוצאים מלאים באנרגיה חדשה.
שתמשיך להוביל אותנו בהצלחה ובאור,
חג פורים שמח, ושנה מלאה בשגשוג ושאיפה למרום!
בלי אחריות שוב נכתב ע"י הבינה
אנסהתודה!!
אני מרגישה שזה מידי חנפנוני לא?
אפשר מעט לאזן או שלא?
לכבוד [הבוס/המנהל] היקר,אנסה
לגננת היקרה והמסורה,מחפשת ברכה למשלוח מנות לגננת/ מורה בנושא פופקורן
יש?
בלי אחריות, נרשם ע"י הבינהאשמח לברכה להורים למשלוח מנות
מביאים פלטה אז אולי משהו על חום שמוענק כל השנה
וגם ברכה לגיסה צעירה שכל שבת מפנה את החדר ועוזרת עם האחינים
לגיסתנו היקרה והאהובה,אשמח לברכה להורים למשלוח מנות
מביאים פלטה אז אולי משהו על חום שמוענק כל השנה
וגם ברכה לגיסה צעירה שכל שבת מפנה את החדר ועוזרת עם האחינים
למזכיר החיידר היקר והמסור,מזכיר החיידר שאחראי בין השאר גם למשכורות..
וואו זה אלוףףבלי אחריות, נרשם ע"י הבינה
להורינו היקרים, האהובים מכל,
שבלבם תמיד דואגים ופועלים ללא קול.
בכל יום בשנה, בקור ובחום,
אתם לנו בית, אתם לנו חום.
בחום של אהבה, בחום של נתינה,
בכל רגע מעניקים תחושת ביטחון ושכינה.
תמיד דואגים, תמיד מחבקים,
מילים טובות ולב של זהב מחלקים.
ולכן, לכבוד פורים – חג של שמחה,
שלחנו מתנה סמלית אך עם משמעות עמוקה.
פלטת חימום שתפיץ אור וחום,
כמו שאתם לנו – תמיד מקום חם ונחום.
שתזכו לשפע, לאור ולברכה,
לבריאות, לנחת, לשלווה מתוקה.
פורים שמח, חג של אור,
אוהבים מכל הלב – היום ותמיד, בלי גבול ושחור.
באהבה ובהערכה,
[שמות הילדים]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //