כללי ברכות לגרינטק - חוות דעת

• הוסף לסימניות
בעיתון משפחה וקול העיר פורסמה השבוע מודעת 2 עמודים ברכות לגרינטק לרגל חגיגות עשור ופתיחת סניף חדש.
אני מכיר במקרה את הגרפיקאי ממשרד פרסום תמסורת סיפרתי לו על הפורום והוא התלהב.
הוא ביקש ממני לחוות דעה על המודעה המצ"ב.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    4.9 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לעצלנים שבינינו

(פחות איכותי)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 1,014.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד. תמסורת לא בינינו?
אם לא, תכניס אותו מהר...

• הוסף לסימניות
2 לוגואים שלי מופיעים על המודעה :)

שימיקס ושלהבת...

• הוסף לסימניות
יפה. אני הייתי עושה רקע פחות בולט. המודעה מספיק עמוסה, ולא צריך גם רקע שמעמיס עוד על העיניים.
(אגב, היה כאן בפורום תחרות על לוגו חדש לגרינטק, או שאני רק מדמיין? איזה לוגו נבחר לבסוף?)

• הוסף לסימניות
יפהפה.
ראיתי את המודעה בעיתון ומיד חשבתי למה הגרפיקאי לא פה בפורום...

• הוסף לסימניות
ולמה אתה חושב שהוא אינו כאן?

• הוסף לסימניות
אתה נמנה בין חברי הפורום, אני מקבלת דשים מאבי על ההודעות שלי כאן. למה אתה מסתתר??
אגב המודעה נחמדה, הרקע לא כ"כ מסתדר לי והפרחים גזורים קצת בגסות . אבל הרושם הכללי בהחלט מכובד.

אגב חברים אתם יכולים לראות כאן את הסמל החדש של גרינטק. לא העליתי אותו כי זו לא עבודה שלי. יפה. נכון??

• הוסף לסימניות
שווילגרף, במשפחה הדף השני לפני הראשון. כמו שוודאי ראית כבר.
ואגב, אני הייתי מקטין את כל טקסט בתוך המסגרת, ב25%.

רומינגטון, בלי שמות.
יש כאלו שמעדיפים - משום מה - שלא יגשו עליהם ברחוב: היי...(ניק פלוני), מה נשמע?
מי באמת עשה את הלוגו? מישהו מהפורום?

• הוסף לסימניות
את הלוגו עיצב צביקה סלומון, ועד כמה שידוע לי הוא לא כאן..

• הוסף לסימניות
אלמנט, אתה מכיר אותו?
למה הוא לא כאן?

• הוסף לסימניות
ראשית, תמסורת עומד בעתיד הקרוב להצטרף.
שנית, רומינגטון - הדשי"ם שאת מקבלת מההודעות כאן, זה מהחבר שלי שהוא עובד בתמסורת שהוא קרוב משפחה של גרינטק, משם הדשי"ם.

• הוסף לסימניות
אז הוא כבר חבר כאן או לא?
בכל אופן רציתי רק לומר לך או למי שאחראי על זה. שזה לא הוגן להעביר מידע מהפורום לאנשים חיצוניים.
חבל שלא אוכל להעלות לכאן עבודות בעתיד. חשבתי שאפשר לסמוך כאן על האנשים.

• הוסף לסימניות
כשהוא יכנס לפורום הוא יבין את הדיסקרטיות.
כנראה שהיום מחר הוא יכנס.

• הוסף לסימניות
רומינגטון צודק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה