תנו לי ביקורת ברכות להצטרפות הנסיך

• הוסף לסימניות
שלנו ;)
נעלה בהמשך עוד תמונות בעז"ה
תודה לשרי פרוימוביץ על העזרה בצילומים.

קבצים מצורפים

• פרוג 1.jpg
    פרוג 1.jpg
    KB 619.6 · צפיות: 962
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
אמן על הברכות:)
דבורי, ואני חשבתי שילדתי בקול רעש גדול;)

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
תמונה מיוחדת!

רק אני לא מצליחה לראות תתמונה בגדול?

• הוסף לסימניות
ציפוש,איזה כיף לראות את זה כאן,מושלם ומעובד!!!!!!!!!
ותודה לכל הפירגונים ! עושה טוב ומחמם תלב!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!!!
צל''ש ל 2 הצלמות האלופות...
מיוחד!

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לצטט הודעות.
אז לכל אחת ואחת תודה.
למי שלא מליחה לראות את התמונה אני יכולה לשלוח דרך המייל.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לצטט הודעות.
אז לכל אחת ואחת תודה.
למי שלא מליחה לראות את התמונה אני יכולה לשלוח דרך המייל.
מזל טוב!!!!!!!!!
ריגשת אותי!!!
איזה יופי!!!
אני לא מצליחה לראות את התמונה.....
הרבה הרבה נחת מכל הבובונים שלך!
התאוששות קלה ומהירה!

• הוסף לסימניות
ואוו ציפי המון מזל טוב
והרבה הרבה נחת!
תמונה יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה