ברכות לה.אריאל, ולניק "לללי"

• הוסף לסימניות
ההשקעה ניכרת, נראה לי שהתוצר הזה יכול לשמש דוגמא נפלאה למה צריך גם מעצבת וגם קופיריטרית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זילבר;1033974:
ההשקעה ניכרת, נראה לי שהתוצר הזה יכול לשמש דוגמא נפלאה למה צריך גם מעצבת וגם קופיריטרית.
מעבירה נושא..
אני גם ניסיתי ליצור שיתוף פעולה עבור פרוייקט מסויים. חיפשתי בפרוג ולא נעניתי אולי הניסוח שלי לא נכון, אשמח לקבל הכוונה בעניין. איך מגיעים לקופירייטר? משום מה הם נחבאים פה לכלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1034185:
מעבירה נושא..
אני גם ניסיתי ליצור שיתוף פעולה עבור פרוייקט מסויים. חיפשתי בפרוג ולא נעניתי אולי הניסוח שלי לא נכון, אשמח לקבל הכוונה בעניין. איך מגיעים לקופירייטר? משום מה הם נחבאים פה לכלים.

בשמחה מציעה את שרותי...
האם פנית באופן אישי?
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1034185:
מעבירה נושא..

ממליצה בחום רב, על "לללי" כקופירייטית מדהימה.
וה. אריאל כמעצבת מיוחדת ומוכשרת
תפני אליהן ותתקבלי בברכה, שרות אישי ואדיב.

• הוסף לסימניות
ואם את צריכה צילום מפתיע...
;)

תודה מרגלית,
זו היתה חוויה לעבוד 'עלייך'.

• הוסף לסימניות
לא פניתי באופן אישי אלא פתחתי הודעה בפרוג (הקישור למעלה).
אבל איפה מוצאים אתכם, תיק עבודות/אתר/ משהו.. ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1034289:
לא פניתי באופן אישי אלא פתחתי הודעה בפרוג (הקישור למעלה).
אבל איפה מוצאים אתכם, תיק עבודות/אתר/ משהו.. ?

תמצאי אותם דרך הפורומים המתאימים,
ואת יכולה לשלוח להם הודעות באישי.

• הוסף לסימניות
וגם אנוכי הקטנה מצטרפת להמלצות על "לללי" - קופירייטרית מעולה, שלא נחה ולא שוקטת עד שהיא בטוחה שכל מילה יושבת בדיוק
(וגם כיף לעבוד איתה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1034335:
וגם אנוכי הקטנה מצטרפת להמלצות על "לללי" - קופירייטרית מעולה, שלא נחה ולא שוקטת עד שהיא בטוחה שכל מילה יושבת בדיוק
(וגם כיף לעבוד איתה)

מצטרפת לכל מילה מנסיון של עבודה איתה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1034298:
תמצאי אותם דרך הפורומים המתאימים,
ואת יכולה לשלוח להם הודעות באישי.

תודה. אבל איך אדע למי לפנות? סתם לפנות לכולן? אני רוצה לראות קודם תיק עבודות, להתרשם, להתחבר.. לא מקובל כך? הרי כמו שמי שצריך מעצבת גרפית יכול לבחור בפרוג לפי תיק העבודות/אתר והוא לא יתחיל ליצור קשר עם כל אחת. אני חושבת שזה אותו דבר לגבי קופירייטר.
תקנו אותי אם אני טועה?
(פשוט מוזר לי, אני זוכרת הודעות שנפתחו בסגנון " דרוש שם לעסק בתחום X", וישר היו קופצים עליו כל הפרסומאים שצריך לשלם על זה כמו על עיצוב, וזה עסק למקצוענים ולא לחובבנים.. והנה יושבת לה כאן מישהי שרוצה לשלם על כך כי היא מבינה את החשיבות, וכלום..):confused:

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה, יישר כוח.

• הוסף לסימניות
יש קופירייטריות מוצלחות שמסתובבות בפורום.
פשוט תציצי בפורום, תראי מי נשמעת לך מקצועית, תפני אליה, (או לכמה במקביל) תראי תיק עבודות, מחירים וכו'..

ואגב, את ההודעה שלך לא ניסחת נכון "דרושה פרסומאית"...
אם את צריכה פלנרית תכתבי שדרושה פלנרית,
אם את צריכה קופי, תבקשי קופי וכו'..

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה