ברכות לכל העוסקים ברכישת הכיסא...

• פותח הנושא צל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הנה נפתח גם אשכול תודות שיתמלא לפחות כמו הבקשות וההטרדות!
ה-כסא הגיע! עד פתח הבית, בדיוק כפי כל החלומות והמשאלות.
הקץ לכאבי הגב והידיים. רחמנות על האורטופדים-תנו להם מתת במקום שנבקר אותם:):D:rolleyes:;):):):)
תודה רבה!
הנה כבר מצטרפים אלינו עוד-->

קבצים מצורפים

• כסא ירוק 001.JPG
    1.5 MB · צפיות: 22
  • כסא ירוק 002.JPG
    1.6 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
את קיבלת כבר ת'כיסא?????

• הוסף לסימניות
עוד מישהו קיבל ?
לא עדכנו אותי על קבלת הכסא!

נו ... אני מחכה בכיליון עיניים.

• הוסף לסימניות
תודה מיוחדת לבנימין על היוזמה והארגון.

גם אני קיבלתי את הכסא לפני מספר דקות ונראה לי באמת שהאורטופדים לא יבינו איך 40 חברה ברחו להם, בנתיים זה משהו משהו, אעדכן בע"ה בהמשך.

תודה.

• הוסף לסימניות
אין אין === אין כמו בנימין בארגון ענינים וכיסאות בכלל בארגון ולקיחת דברים לידיים ולמעשה ומהר...
דוגמא פשוטה===שמע על קבוצת רכישה למחסניות דיו וטונרים במחירים זולים אמר בוא ננסה מה ההשקעה == לקח ונראה לי שהוא יהיה הממליץ הגדול על הטונרים של הקבוצת רכישה אם התבדיתי עמכם הסליחה==== אבל באופן כללי איש יוזמתי וכריזמתי שקשה להגדיר בתגובה כה קצרה...

• הוסף לסימניות
רוב תודות! קיבלנו והכיסא מעולה!(בינתיים)

• הוסף לסימניות
לכל אלו שהזמינו
ומקנאים במי שכבר קיבל.......ליבי ליבי עליכם!
גם אני עדיין לא קיבלתי, מקוה שהיום או מחר, מקסימום חמישי, כולם יקבלו וגם אני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י f0527134596;807804:
אין אין === אין כמו בנימין בארגון ענינים וכיסאות בכלל בארגון ולקיחת דברים לידיים ולמעשה ומהר...
דוגמא פשוטה===שמע על קבוצת רכישה למחסניות דיו וטונרים במחירים זולים אמר בוא ננסה מה ההשקעה == לקח ונראה לי שהוא יהיה הממליץ הגדול על הטונרים של הקבוצת רכישה אם התבדיתי עמכם הסליחה==== אבל באופן כללי איש יוזמתי וכריזמתי שקשה להגדיר בתגובה כה קצרה...
סליחה על הביקורת אבל יש לי הרגשה שיש חילוק גדול בין קבוצת הרכישה שלך שחלק מכוונותיה לענ"ד היא עשיית כסף, לבנימין שרק רצה לעזור.
וסליחה מראש אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
אני מוחה על הכותרת שאומרת"לכל העוסקים..."-ברבים
היה עוסק אחד!
והוא בנימין

עוד לא קבלתי את הכסא, אבל
בנמין תודה רבה ענקית על הארגון והקניה!

• הוסף לסימניות
עוד לא תיאמו איתי לגבי הכסא והתשלום.
?

• הוסף לסימניות
לא היו אמורים ליצור קשר לגבי התשלום או לתיאום זמן???

• הוסף לסימניות
די עולה לי!
מה זה?
בנימין אפילו לך אין?
למה???????????

:(

למה?

• הוסף לסימניות
כדאי לשים מסקינג-טייפ על הפנלים לפני הצביעה.

• הוסף לסימניות
הם מתקשרים לקחת אשראי רק לפני שהכסאות יוצאים למשלוח.
לכן עדיין לא התקשרו לכולם.
מקוה שיום רביעי יספיקו לכולם.
כרגע קיבלו רק הבני ברקים...

בברכת על כסאו לא ישב זר

אגב מי שרוצה להזמין כסא בצבע ירוק תפוח (צבע פרוג) יש עדיין במלאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;807907:
סליחה על הביקורת אבל יש לי הרגשה שיש חילוק גדול בין קבוצת הרכישה שלך שחלק מכוונותיה לענ"ד היא עשיית כסף, לבנימין שרק רצה לעזור.
וסליחה מראש אם אני טועה.
קיבלתי את סליחתך כי כשמך כן אני ....

• הוסף לסימניות
למה הרגליים של הכסא בתמונה הראשונה (ז"א באשכול של הקניה) הן בצבע ניקל ומעוצבות כאלה. ובתמונה באשכול הזה הן שחורות ופשוטות?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לבנימין41 על כל הטרחה והמאמץ.
הכסא הגיע אחר הצהריים.

• הוסף לסימניות
די איזה כף לך.

אני מחכה בסבלנות

ועל הכל... מודה אני. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה