כללי ברכות לעיתון המודיע!

• הוסף לסימניות
סוף סוף מאמצינו כאן בפרוג נושא פרי,
ואחרי כל האשכולות בנושא העיצוב של העיתון המודיע,
החליטו במערכת לקחת את עצמם לידיים!

חן חן על ההשקעה,
לאט לאט העיתון מקבל פנים חדשות!
כה לחי!
(ותודה ל... ול... ול... ועוד כמה שאני לא יכול לחשוף את הניקים שלהם שפעלו מאחורי הקלעים)

• הוסף לסימניות
דווקא אני לא שמתי לב לשנוי גדול לטובה.

אז ככה - - -
עמוד שער: בסדר גמור.
עמוד 1-18: ללא שינוי.
עמוד 20-21: פונט כותרת לא משהו. קו מפריד מעל כותרות משנה במקום מתחת.
עמוד 24: שינוי לטובה. (מריחת חצי עמוד על תמונה כנהוג ברוב העיתונים...)
עמוד 26: כתבה נפרדת על רקע בהיר מאוד כמעט עד בלתי נראה. חצי עליון של תמונה שמים בלתי נראים, כלומר ריווח (כביכול) בין התמונה לכיתוב כשלש סנטימטר.
עמוד 28-32: שילוב התמונות בכתבה והכותרת מדהים!
עמוד 34-36: כרגיל. יפה מאוד!
עמוד 37: מדהים! (יחסית לפעם).
עמוד 38-39: כרגיל.
עמוד 40-45: שינוי אדיר לטובה!

בסה"כ: חלק מהכתבות שונו מהשטאנץ הקבוע שלהם ליותר יפה.

עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
ירושלמי,
פרט לטובת אלה שזרקו את העיתון.

בנוסף אולי זה היה גרפיקה יפה אבל מהסוג שמתאים למגזיני עיצוב/תזונה וכדו',
לא לעיתון פוליטיקה.

• הוסף לסימניות
לצעוק ולקנטר, אני גם יודע, ולא זה מה שאנחנו רוצים כאן.
הרי בסך הכל אנחנו רוצים שגם לנו יהיה אפשרות להכניס את העיתון לבית...ושהוא יהיה קריא...

אז ככה: מעמוד 20-27 עבר שיפור רציני, אכן יש איזה קטע עם הקו מעל, שאגב יכול להיות מעל כותרת המשנה, אבל משום מה זה נתקע לתוך הטקסט וזה עוד לא מושלם. אבל גם זה יבוא אי"ה עם הזמן. ומעמוד 37 באמת יפה מאוד.
ואני שוב מאחל להם הצלחה רבה, ומקווה שימשיכו להשתפר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה