מידע שימושי ברכות מעוצבות למשלוחי מנות- אשכול מתעדכן

@AUVI, את פשוט מוכשרת וטובת לב !​

אולי תוכלי לעזור גם לי, הבת שלי בת 13 עשתה משלוח בצבע כחול והיא מאוד רוצה דף ברכה תואם
יש מצב להכין משהו או שאת עובדת רק על משהו קיים ??

היי,
מישהי מוכנה לעצב-
הורים כמוכם - זה מודל לחיקוי
פורים שמח ותמידדד שמח!

תודה!!!

היה פה בעבר עיצוב של אננס - אתם נותנים נון סטופ אנחנו - חד פעמי.
אני לא מצליחה למצוא אותו.
אשמח לקישור

תווית למשלוח נס קפה?
חברים כמוכם הם נס

יש מישהו שיעצב לי הבוקר??

אשמח מאד אם משהי תוכל לעצב לי כזה רק עם רקע אחר ולהוריד את ה: לשכנינו היקרים...

רב תודות !!!!

רקע לדוג' כמו שמצו"ב -עם שוקולדים...
butter_cookies_hershi_filling1_c.jpg
DSC_0150-%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%9A-2-3bx4283s8fhohyracu2dq8.jpg

קבצים מצורפים

• ממולא-01 (1).pdf
    1.2 MB · צפיות: 125
אפשר עוד בקשה??
אני עדיין מתרגשת שיש לי תווית לחברים..

לשכנים היקרים
מוגש בחום
להשאיר מקום לממשפחת...

(שיהיה בגווני החום, זה מכיל מאפה חום חם ושוקו ותבנית פרלינים חומה)

אפשר עוד בקשה??
אני עדיין מתרגשת שיש לי תווית לחברים..

לשכנים היקרים
מוגש בחום
להשאיר מקום לממשפחת...

(שיהיה בגווני החום, זה מכיל מאפה חום חם ושוקו ותבנית פרלינים חומה)
אם יהיה לי זמן.
החלפתי שם קובץ
היתה חסרה מילה אחת באחת התויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה