נכתב ע"י דורון רונן;391447:יש לי, אבל הפרוש הוא צמוד למילים באותה שורה, ולא מתחת. תפני אלי באישי אם אתה מעוניין.
גם טובנכתב ע"י miri;391529:יוכל לעזור?
נכוןנכתב ע"י RCpro;391533:בואי נחשוב. הבנאדם רוצה אשר יצר מפורש.
את מציעה תמונה עם טקסט של אשר יצר. למה שזה יוכל לעזור?
נכון
ייתכן שהתמונה תעזור לו, אבל בשביל זה הוא יצטרך רק את הרקע בלי הטקסט...
העיקר הרצון הטובנכתב ע"י miri;391534:נסיתי לעזור עם מה שיש לי. יש פה אשר יצר ותמונה מתאימה לילדים משהו למעלה גם הציע איזה פרוש
יחד יוכל ליצור משהו נחמד
ואם לא עזרתי, הלכתי
!!!נכתב ע"י RCpro;391539:חלילה. רק צריך את התמונה, לא את הטקסט שיש עליה. איפה הוא ישים את פירושו?
אמןנכתב ע"י miri;391541:אין בעיה מה שיבקש בשמחה יקבל, יש לי את זה פתוח בקורל ושיהיה לרפו"ש
נכתב ע"י eden7115;392111:לעניות דעתי יש דבר כזה שנקרא מקלדת ואפשר פשוט להקליד את הנוסח מסידור "יסוד מלכות"...
זה בסה"כ כמה שורות, מה הסיפור?
לי???????נכתב ע"י חברה;392121:חמוד מאד, מרשה לי לתקן לך כמה שגיאות ניקוד?
נכתב ע"י eden7115;392133:דודו, תשובות...
אם יש זכויות על פירוש "יסוד מלכות" אז מה ההבדל אם אתה מקליד בעצמך או מקבל ממישהו שכבר הקליד בעבר?
בעניין הניקוד יש את האתר של "סנופי" שאפשר לנקד שם 5 טקסטים ביום בחינם. אתה פשוט לוקח את הטקסט שהקלדת ומעתיק לתיבה שבאתר, לוחץ על נקד ויש לך הכל מנוקד. מעתיק בחזרה לתוכנה שאתה עובד איתה ונשאר לך רק לבחור אופציות (לדוגמא את המילה "יָצַר" הם ינקדו לך בכמה אפשרויות "יָצַר יִצֵר יָצֵר"), למחוק את מה שאתה לא צריך ולהשאיר רק את האפשרות שמתאימה לך.
בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים