כללי ברכת הבית

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לתת מתנה לחנוכת הבית, ברכת הבית שעיצבתי מודפסת על עץ.
אשמח אם תעזרו לי:
קודם כל בהארות וגם הערות.. גם לגבי הטיפוגרפיה שלא כ"כ הסתדרתי איתה
שנית, איפה מדפיסים על עץ עותק בודד וסביבות כמה זה עולה (הגודל 30/30)
שלישית, שלישית אני חושבת אולי לעשות קונטור לאוביקטים בצריבה על העץ וכן אולי את הטקסט צרוב. האם זה אפשרי? אם כן איך אני מכינה את זה להדפסה? ככתם שחור? האם זה מייקר את העסק?
תודה מראש.
ולבסוף... זה התוצר:

קבצים מצורפים

• Picture 1.jpg
    KB 304.3 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
העיצוב הגרפי מיוחד! הצבעים מהממים!
הטיפוגרפיה חייבת שיפוץ.
הערה קטנה: ה"חמסה" שמתקבלת - מכוונת? כי זה לא מתאים לכל סגנן של ציבור...

לגבי ההדפסה תבררי ב"פרפקט פיקט'שרס" במקור ברוך י-ם

• הוסף לסימניות
העיצוב נהדר, גם החמסה. הייתי צובעת בגווני חום ואדמה שמאד אופנתיים היום בעיצוב הבית. לא כל אחד אוהב צבעי רעש על הקירות שלו.

• הוסף לסימניות
הצבעים, החמסה, הסגנון- קשורים אחד בשני. אני לא צריכה להתאים סגנון עיצוב וגרפיקה וצבעים לכל הסגנונות. הסגנון בכללותו הוא יותר כליל ושמח וצבעוני וכן הכנסת החמסה מכוונת לסגנון הזה. בא נאמר, החסידים לא יואהבו את זה וזה גם לא מיועד אליהם. אשמח לקבל פירוט לגבי שיפור הטיפוגרפיה.
תודה.

• הוסף לסימניות
זהור

שטוף שמש זהור - מה זו המילה הזו? לא מוכרת לי.:)

• הוסף לסימניות
מקסים ושמח

זהור? אולי זוהר?
או זהוב?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. כנראה זה זהוב. מישהו יכול בכל זאת לעזור לי לגבי אופו ההדפסה

• הוסף לסימניות
מרענן ויפה,

האמת שאני לא יכולה להמליץ לך איפה לדפיס על עץ כי אין לי מושג.

אבל בזמנו, שגם לי היתה איזה עבודה להדפיס על עץ ולא ידעתי איפה

אז קניתי חתיכת עץ בצורה ובגודל שרציתי עם גימור יפה (בחנות של מלאכות יד, או נגר...)

הדפסתי על נייר 300 גרם כרומו
הדבקתי על העץ
ומרחתי בלכה טובה
(האמת, גם צבעתי את הצדדים של העץ.)

וזה היה נראה כאילו הודפס על העץ

יש כל מיני טכניקות עם חומרים למריחה, כגון שיצא כמן זכוכית על העץ או שברים על העץ וכו כוו'

אמנם לא מה שבקשת, אבל אם לא תמצאי...

• הוסף לסימניות
סידרתי קצת את הטיפוגרפיה
כמו כן מישהו אמר לי שצריך להוסיף את העיגול (יודעים למה?...) לי זה נראה שזה מקלקל, מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• Picture 1.jpg
    KB 67 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
זה פשוט נהפך לתרנגול. מה הקשר שלו לברכת הבית?

• הוסף לסימניות
צודק

קול-התור(נגול):) צודק אך חוץ מזה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
ממש עדיף בלי העיגול

הטקסט נראה הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
אריאל-תודה.
ראש יהודי-צודק.

אני גם חושבת שעדיף בלי העיגול למרות שבלעדיה לא כולם רואים שמדבור ביונת השלום, זה די נבלע ולא דיוק ריאלי בכל אופן אני מורידה אותה, זה באמת נראה תרנגול...:(

• הוסף לסימניות
כמובן בלי העיגול!!!

ההדפסה אצל עמיר כהן - גרפיכץ.

הדפסה על עץ, כולל חיתוך בלייזר!

אגב, למה לא שמת בכותרת האשכול "בסגנון חסידי"? :)

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה