כללי ברכת הבית

• הוסף לסימניות
אני מכינה תמונה גדולה בגודל 50X50 ס"מ לגיסתי שמתארסת בע"ה.

כמובן זה נכנס לתוך מסגרת..משהו בגוונים חום ברונזה.
כמעט והתחרטתי על הרעיון מרוב שלא עלה לי מה אפשר לעצב ........

מה דעתכם?
המלבנים החומים זה בעצם יודפס בנפרד על אלומניום זהב ואני מדביקה עם הגבהה מעל ההדפסה. האבנים יהיו אבנים אמיתיות .. וכל מיני נצנצים וכאלה נוספים. (כמו למשל על העיטור הכמעט שקוף שמסביב לברכת הבית אני מדביקה נצנצים לפי הצורה...)

מה אפשר לשפר..?
אשמח לעזרתכם הזמן שלי הולך ואוזל........
תודה!!

קבצים מצורפים

• 6.jpg
    KB 99.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה
האדום למעלה, והחום באמצע - מידי רווי

• הוסף לסימניות
אני מאד אשמח אם יש לכם הערות...לא בא לי לתת מתנה שהיא לא יפה.
זה עד כדי כך לא נראה טוב?!

:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
לטעמי שווה להגדיל בהרבה אוביקט אחד
למשל הכותרת, או הטקסט האמצעי
אולי אם להגדיל מאוד את הטקסט האמצעי - אז שיהיה בלי רקע
אולי במקום זה לתת רקע צדדי בשביל המילים שבצדדים
אולי לעשות את המילים שבצדדים יותר בהירות או שקופות

בכל אופן למצוא דרכים כאלה או אחרות
כדי להדגיש מה אמור לתפוס הכי את העין ומה מרכז העניין
ואת שאר הדברים לעשות טפלים יותר.
יש כאן קצת תחרות בין כל האלמנטים כולם.
שהם כולם יפים מאוד!

• הוסף לסימניות
זה מאוד מאוד יפה!!
חסר משהו מרכזי אולי להגדיל את ה"ברכת הבית".

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם =)))

עזרתם לי מאד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה