כללי ברכת הבנים - דעתכם

• הוסף לסימניות
בנוגע לצבעים..... וכו'

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 166.8 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    KB 225.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
התמונה לא עולה. אצלכם גם?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה לא עולה, תנסה לשים את זה עוד פעם
אולי זה שוקל יותר מדי

• הוסף לסימניות
לא רואה אפשרות להעלות שוב קובץ באותו נושא...

מציעים לתפוח אשכול חדש ?

• הוסף לסימניות
אולי זה ב Cmyk?

איך להעלות עוד תמונה:
בתוך האופצי'ה של שלח תגובה -
סמל של מהדק משרדי קטן (איפהשהו למעלה) - פותח לך חלון של הוספת קובץ.

• הוסף לסימניות
אכן Cmyk
רק שהצלחתי להעלות Cmyk בעבר ועלה...

• הוסף לסימניות
שיניתי ל RGB

תודה על העזרה lpk100 ו..ariels

עכשיו ...חוות דעתכם פליז...

• הוסף לסימניות
כללי יפה מאוד הצבעים והכל
אני לא כל כך אוהב את הפונט של כתיבה וחתימה טובה מקושקש מדי (לטעמי)
והתפוח בדבש אני לא יודע איך זה אצלכם בארץ ישראל אבל אצלנו אצל ציבור חסידי זה לא כל כך היה עובר זה נראה מודרני מדי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעורר שוב לא לכתוב את שם ה' ככתבו בדפים שעלולים להתגלגל ולהתבזות. צריך להחליף את השמות לפחות איפה שכתוב י=ה=ו=ה לשני יודין יְיָ ואז אין בעיה של שמות הקודש. עדיף כמובן גם שמום אלו-הים, א=ל וכו' שהם משמות הקודש שאינם נמחקים.

זה חשוב מאוד!

העבודה עצמה יפה מאוד. בתמונה הימנית (החיצון) הקו המפריד בצד ימין מטושטש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה