כללי ברכת הלבנה, איזה תמונות?

• הוסף לסימניות
אני מעצבת ברכת הלבנה עיצוב מיוחד ויוקרתי.
אני מחפשת תמונות לשים בצדדים כמו ששמים בברכת המזון וכד'.

שוברת את הראש, אלו תמונות יכולות להתאים??:confused:

• הוסף לסימניות
יש לצייר ר' זלמן קלינמן כמה ציורים של קדוש לבנה

• הוסף לסימניות
הוא מוכר אותן?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אפשר להשתמש בהן רק לציין את שמו

• הוסף לסימניות
לשים לב לא לעשות דבר שנוגד את ההלכה, לא פשוט כלל לשים תמונות של ירח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1453747:
לשים לב לא לעשות דבר שנוגד את ההלכה, לא פשוט כלל לשים תמונות של ירח.

אפשר להסתיר חלק מהירח ע"י עננים.

בבקשה!

קבצים מצורפים

• ירח.zip
    1.1 MB · צפיות: 20
  • עננים.zip
    2.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש כמה בעיות עם תמונה של ירח.
א. זה לא ממלא לי מספיק את הצדדים.
ב. כל העיצוב הוא מאוד מפואר ויוקרתי, כך שגם התמונות צריכות להיות בהתאם.

ולגבי התמונות של קליינמן הם גם לא מתאימות, כי הם בסגנון מאוד חסידי, ומה שאני מעצבת זה בסגנון מרוקאי.

חשבתי בתחילה לשים בצדדים תמונות של מרוקו/רבנים מרוקאים אבל הלקוח לא רוצה.

ניסיתי לחשוב על שערי ירושלים אבל לא הסתדר, בקיצור... הסתבכתי.. מה עוד אפשר לשים? איזה רעיון של תמונות??

• הוסף לסימניות
שימי שער מרוקאי אופיני (יש באתרים בשפע קניתי כמה בעבר), וממנו נשקפת תמונה לילית של מרוקו בלילה אפילו עם רצועת חוף או קטעים עם החומה העתיקה, ואם אין בתמונה שמים מספיק יפים עם ירח תשתילי עננים עשירים עם ירח מציץ

• הוסף לסימניות
את השער המרוקאי כבר שמתי, וכל העיצוב פחות או יותר מוכן, אבל אני מחפשת תמונות מתאימות לשים בצדדים.

• הוסף לסימניות
אולי סמלים שקשורים לחודשי השנה
12 סמלים לפי סדר החודשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה