ברכת מזל טוב למנהלים על עיצוב האתר החדש!!

שני דברים שהייתי משפר כרגע:
1. כיתוב שמסתתר מאחוריו קישור שיהיה בצבע שונה (מקובל צבע כחול).
2. כשמרחפים על כותרת של אשכול מסוים רואים את התוכן, אבל הבלון של התוכן שעולה תמיד עולה לכיוון מעלה, גם אם הוא כבר לא במסך. בעבר הבלון היה עובר לכיוון מטה.

ושוב, תודה. המהירות של האתר השתפרה פלאים. אין תקיעות. אתר מקצועי לאנשי מקצוע.

נערך לאחרונה ב:
תודה רבה לחיים על שדרוג האתר מבחינה אסתטית,
וגם מבחינת הנוחות,
איזו מהירות!!! ;)

שאלה -
למה אני לא מקבלת יותר התראות כשמישהו מגיב על האשכול שלי?

פעם כהיו מרחפים על ההודעה אחרונה היו רואים אןתה, וחבל שהיום לא

מה קורה בפורום כתיבה ועריכה?
אני מנסה להגיב שם וכתוב לי-
(אין לך מספיק הרשאות כדי להגיב כאן)
מישהו יודע מה הסיפור?

באמת שאלה במקום....
הלכתי לבדוק וגם לי אין...
כנראה באג כלשהו...:cool:
(או שעברו את המכסה:p)

אין כמוך מרשמלו!!!
את חייבת לקבל משכורת מהנהלת פרוג או לפחות תואר של משתמש סופר מקצוען!!!

אין כמוך מרשמלו!!!
את חייבת לקבל משכורת מהנהלת פרוג או לפחות תואר של משתמש סופר מקצוען!!!
מסכימה...:p
ותראי מה מצאתי כתוב בראש הפורום:
פורום זה מיועד לעורכי מאמרים | מחברי ספרים על סוגיהם | ולחובבי הלשון והדקדוק. הכתיבה בפורום הינה לחברי הקהילה.
להצטרפות לקהילת כתיבה וספרות, הקש כאן
זה אומר אולי שהשתנו הכללים...:rolleyes:

לפחות הם מרשים לנו לקרוא מה שכתוב שם.
אני מנסה לראות עם הלייקים עובדים.

כנראה הם רוצים לשמור על צוות מצומצם
[מעניין מה עובר להם בראש]

דברים גדולים מתרחשים פה מתחת לאפנו...:confused:

שלום לכולם! אני עדיין לא מצליחה למצוא את האפשרות של להעלות עבודות חדשות... מישהו יכול לכוון אותי? ואין לי את האפשרות ב "גלריית עבודות".

תודה

עכשיו קיבלת קהילה! כנראה מרשמלו "אשמה". כרגע מתחת לשם שלך כתוב עיצוב גרפי. תנסי עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה