ברנשטין - כוויות

• הוסף לסימניות
לא, כי התחלתי עם השיטה של ברנשטין ואני רוצה לשלוח לו תמונה שיתן לי חות דעת

• הוסף לסימניות
0504133242
מקווה שזה בסדר לכתוב פה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, יש למישהו מייל שלו?

• הוסף לסימניות
לא, כי התחלתי עם השיטה של ברנשטין ואני רוצה לשלוח לו תמונה שיתן לי חות דעת
שימי לב שברנשטיין וקליין ויש אחת רפפורט זה אותו שיטה בדיוק והם עובדים יחדיו ואם זה לאשה אז יותר נעים ללכת לרפפורט היא גרה באדמור מגור לא זוכר אם 13 או 11משהוא כזה
מנסיון בתחום הם ממש מוצלחים

• הוסף לסימניות
שימי לב שברנשטיין וקליין ויש אחת רפפורט זה אותו שיטה בדיוק והם עובדים יחדיו ואם זה לאשה אז יותר נעים ללכת לרפפורט היא גרה באדמור מגור לא זוכר אם 13 או 11משהוא כזה
מנסיון בתחום הם ממש מוצלחים
למי יש את המספר של קליין או רפפורט?

• הוסף לסימניות
תסתכלי בספר טלפןנים קליין גר ברחוב רבי טרפון
רפפורט גרה באדמור מגור מול הבנין החדש של מכנובקה שם

• הוסף לסימניות
יש לי את המספר של רפפורט, אם עדין רלונטי לך,
תכתבי כאן מייל ואשלח לך.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את המספר של רפפורט מרחוב אדמור מגור בבני ברק, דחוף!!
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה