ברצוני לחסום אתר מסוים

• הוסף לסימניות
ברצוני לחסום את האשכול "איש לרעהו" באתר פרוג. אך לא לחסום את האתר כולו.
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אתה מבקש לחסום רק חלק מתוך אתר, ולא "אתר מסויים".

• הוסף לסימניות
אתה לא תוכל לחסום את כל האשכולות שבתוך הקטגוריה "איש לרעהו"
וזה בגלל שכל האשכולות בפרוג מאונדקסים לפי ID - כלומר שיש מספר יחודי לכל אשכול ואשכול
ואין לך הגדרה כללית עליהם כדי שתוכל להגדיר מה בדיוק לחסום
אתה יכול לחסום את הקישור הראשי לאשכול כלומר הקישור הזה
http://www.prog.co.il/forumdisplay.php?f=78
אבל השאלה באיזה רמה אתה מחפש לחסום בכלל ?
אם זה רמת ספק אתה תצטרך להתקשר לספק האינטרנט שלך ולבקש את זה
ואם זה ברמת תוכנה אז תוכל לעשות את זה למשל ע"י בקרת הורים אני מאמין,
או איזשהו תוכנה של חסימת אתרים

• הוסף לסימניות
ואם זה ברמת תוכנה אז תוכל לעשות את זה למשל ע"י בקרת הורים אני מאמין,
או איזשהו תוכנה של חסימת אתרים

אכן זה מה שאני רוצה לעשות. אבל בווינדוס 7 זה סיבוך שלם לעשות בקרת הורים לגבי חסימת אינטרנט. צריך להתקין איזה שהוא קובץ והוא עושה לי בעיות ונתקע כל הזמן.
אם ידוע לך על איזושהיא תוכנה שעושה את זה אשמח מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה