כללי ברקוד - מה הגודל המינימלי?

• הוסף לסימניות
ואיפה אני יכולה למצוא חומר על ברקוד? כמו צבעים, מה הרקע הנדרש וכו
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו?
הכוונה לאפליקציה

• הוסף לסימניות
ניסוי וטעייה.
פשוט להחזיק מכשיר ולהקטין עד שהוא לא מצליח לסרוק את הברקוד.
(כך אני עושה אם יש לי צורך בגודל ממש קטן)

• הוסף לסימניות
זה נקרא קוד QR. במקרים מסוימים אפשר גם בגודל קטן מאד.
למעשה, הגודל נגזר מהמרחק ממנו רוצים לסרוק את הקוד ומכמות העמודות הקיימים בקוד.
באופן עקרוני גודל הקוד יקבע את המרחק ממנו יוכלו לסרוק את הקוד (x10) לדוגמה קוד בגודל 2 ס"מ ייסרק עד מרחק 20 ס"מ.
אבל בגלל שהקוד מכיל נקודות קטנות שיכולים להיעלם בהקטנה גדולה מידי, יש לקחת בחשבון את מס' העמודות שהקוד מכיל ולחלקו ב-25 ולהכפיל במרחק הרצוי.
לדוגמה: הקוד מכיל 57 עמודות (גרסה 10) חלקי 25 = 2.28
המרחק הרצוי הוא 50 ס"מ חלקי 10 = 5. הגודל הנדרש הוא 2.28x5=11.4 ס"מ.

מקור

• הוסף לסימניות
בהקשר לנושא הברקוד,

רצוני שתלמדו מהטעות שלי- אני הכנתי תוית ועליה ברקוד, ואמרו לי שצריך גודל מסוים של ברקוד אז הכנתי ואז עשיתי העתק הדבק לברקוד המסוים ושינתי רק את המספרים עבור תוית שניה.
ומה שקרה?? ששני המוצרים נקראים במכשיר הברקוד על אותו ברקוד- ז"א על אותו מוצר.
אז שיהיה לכם זהירות בענין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה