כללי ברקוד

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך/איפה אני משיגה/קונה תוכנה ליצור ברקוד
יש לי המון ברקודים ליצר
תודה

• הוסף לסימניות
בקורל, עכשיו אני יכול לעשות לכם, אם אתם צריכים

• הוסף לסימניות
זה לא נעים, יש לי מאוד הרבה, משהו כמו 70 היום מחר עוד 70 ו...
בקיצור, איך אני יכולה לבד ליצר ברקוד קובץ ויקטורי?
מצאתי אתרים אבל אני חלשה באנגלית, ולכן אני לא מצליחה למצוא איך קונים ומה המחיר, (ישלי ויזה בין לאומי)
אשמח אם משהו יעזור לי
תודה
http://www.easybarcodetech.com/store/
http://www.easybarcodetech.com/ebc.html

• הוסף לסימניות
כמובן מחר, הכונה ויום ראשון

• הוסף לסימניות
נו משהו יכול להתרגם לי מה המחיר של התוכנה ליצירת ברקוד?

• הוסף לסימניות
פונט לברקוד

הפונט אופן טייפ של אליהו פריד עושה בין היתר גם ברקוד אוטומטי, לפי המספר שכותבים. עכשיו בחינם למנווים לפרוג זהב

• הוסף לסימניות
הפונט עושה ברקוד אוטומטי לפי תקן אי.אן 13, ברקוד של מספרים.

מפעילים סטייליסטיק סט 12
מקישים * את המספר ושוב *
והופ יש ברקוד

• הוסף לסימניות
אלי שבוע טוב
יש לך אולי חוברת/דף עם כל הקיצורים של הפונט חוץ מהאשכול עם הסרט

• הוסף לסימניות
מה באמת?
לא הבנתי בדיוק איך עושים את זה, מה מפעילים? אבל
אם אני הרשם עכשיו לפרוג זהב, יהיה לי ברקוד? מתאים לאילוסטריידר?

• הוסף לסימניות
למה אף אחד לא אמר קודם?

• הוסף לסימניות
בדיוק

• הוסף לסימניות
עובד בcs3.
בcs4 בינתיים לא.

• הוסף לסימניות
בXS2 זה עובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hp;263912:
למה אף אחד לא אמר קודם?

עכשיו הצחקת אותי לגמרי...
הרי האשכול על סרט ההדרכה לפונט "ארץ הצבי" נעוץ למעלה מחודשיים בפורום עיצוב גרפי, אחרי תקופה שהוא היה בפורום טיפוגרפיה. יש לאשכול הזה 46 תגובות ב5 דפים, עם 1,457 צפיות.
Prog_office, א-ירושלמית, PishAir, אנוכי ועוד הרבה אנשים זירזנו להירשם לפרוג-זהב במיוחד עכשיו לפני שייגמר המבצע, Prog_office אף כתב בימים האחרונים למבצע "עוד כך וכך שעות למבצע"
ואתה שואל למה אף אחד לא אמר???

הבאנר על המבצע עדיין נמצא בראש הדף, תנסה לדבר עם פרוג אולי תצליח לשכנע אותם שחשבת שהמבצע לא נגמר כי לא הורידו עדיין את הבאנר....

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
החברה חברה ישראלית ולכן ניתן להגדיר בהגדרות שפה

• הוסף לסימניות
יוכי, את מספר הברקוד צריך לקנות, את הברקוד עצמו ניתן להפיק עצמאית במגוון צורות.
א. לרכוש תוכנה יעודית.
ב. בקורל ליצור ברקוד
ג. להשתמש בפונט שתומך סט מספרים של ברקוד.

במקרה דנן, ארץ הצבי תומך בתקן אי.אן 13 בברקוד נומרלי בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה