כללי ברשור מודרני - חו"ד

• פותח הנושא zevUP
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ברשור 4 צדדים בסגנון מודרני לקהילה מודרנית לפי בקשתם משהו קלאסי
חו"ד בבקשה, (לא להוציא מחוץ לפורום)

קבצים מצורפים

• Catering Brochure.jpg
    KB 282.2 · צפיות: 8
  • Catering Brochure 2.jpg
    KB 304.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!
אהבתי את הלוגו למעלה למה שכל הפרוספקט לא יהיה יותר בסגנון הזה?
טיפה אולי לשנות את הצבעים האדום ללבן, ופחות תמונות רקע אלה אם כן בצבע אחד

• הוסף לסימניות
במה בדיוק מתבטא כאן הסגנון המודרני? לדעתי זה סגנון קלאסי ועבודה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;59354:
במה בדיוק מתבטא כאן הסגנון המודרני? לדעתי זה סגנון קלאסי ועבודה יפה מאוד.

אמרת נכון ונתנו התכוונתי לסגנון קלאסי,

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומענינת, לדעתי יש בעיה בטיפוגרפיה,
א. לא הייתי עושה 2 סוגי פונט. בכלל, האם הפונטים נוחים לקריאה? (לי אנגלית אף פעם לא נוח לקריאה...)
ב. המרווחים בין המילים גדול, לעומת המרווחים בין האותיות-צפוף מאוד,
ג. לא התעמקתי בנושא העבודה, אבל תמונה של 2 טבעות זה לא משהו יהודי...
תבדקו, בהצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה חמודה מאוד.
ההגדרה פה: עבודה קלאסית ללא אלמנטים חסידיים, כי מודרני זה לא ממש.
אין לי רקע בטיפוגרפיה אנגלית, ובכל זאת, נראה לי שכתב היד עושה פה שירות רע לעיצוב. היה עדיף כתב כמו למעלה בצד שמאל.
והערה נוספת, לא נראה לי נכון למלא עמוד שלם בטקסט אחיד, צריך ליצור איזשהו משחק בין האותיות/פסקאות ואולי כתב קטן יראה הרבה יותר יוקרתי.

• הוסף לסימניות
החלק הפנימי יפה מאוד

החלק הקדמי והאחורי - יש בעי'ה עם הפונטים - הכתב המחובר לא מסתדר בכלל עם הפונט שמאחור, וגם לא עם הפונט של הלוגו. פשוט סגנון לגמרי אחר. יש פונטים יפים שמתאימים להשתלב עם כתב מחובר.

מאחר והפונט של הלוגו זה דבר נתון - הייתי משתמשת בצד הקדמי בפונט לא מחובר אבל עם זרימה עגולה קצת, כך שישתלב גם עם הלוגו וגם עם הפונט הפנימי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה