זמני בעולם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני משתדל כמה שיותר מזומן (הרשת החרדית הכי גדולה לא נותנת אפשרות של מזומן, משנת יוסף)
נו באמתאוקיי.
תענו על הערכת ההשתמשות הציבורית.
פה למטה - תוסיפו מה קורה אתכם.
צודק.נו באמת
יש למישו באמת צד ש100% מהצרכנים קונים באשראי או מזומן ??
הכל בסדר..הצבעתי 80 20 לטובת האשראי.
אני לצערי על 99.9 אשראי.
לא הבנתי, מאיפה יש לאנשים מזומן בכלל?ספויילר: להמשיך עם האשראי..![]()
אולי הם עברו תהליך למידה כלכלית כלשהו..לא הבנתי, מאיפה יש לאנשים מזומן בכלל?
שמחה שהשאלה שלי הצחיק מישהו.אולי הם עברו תהליך למידה כלכלית כלשהו..![]()
סורי.שמחה שהשאלה שלי הצחיק מישהו.
לא שאלתי מאיפה יש לאנשים כסף. שאלתי על מזומנים פיזי.
לשכירים שמקבלים משכורת בבנק, עולה כסף למשוך.
אולי לעצמאים יש יותר מזומנים?
האשראי עולה הרבה יותר ממזומן...סורי.
לא התכוונתי לצחוק על.. אלא עם..
משיכת מזומנים עולה עמלה זעירה.
תמשכי פעם אחת בחודש, אחרי שהמשכנתא נכנסת - סכום נכון ומותאם, ותשתמשי בו.
האם זה נכון..???
תלוי למי, תלוי למה.
נדבר על זה גם בעז"ה.
שוויע'א שוויע'א..
מצויין!אישית קונה רק במזומן - אשראי להו"ק בלבד - כדי שכל הוראות הקבע ירדו לי באותו יום ולא יבלבלו לי את החשבון (תרתי משמע).
תגובה מעולה! תודה.האשראי עולה הרבה יותר ממזומן...
וואו..לפי המצב בבנק אנחנו קונים
אגב, הרשתות מאד מעודדות קנייה באשראי זה מיקל על שני הצדדים ועל מהירות הקניה
וגם מקל עליך לקנות יותר.לפי המצב בבנק אנחנו קונים
אגב, הרשתות מאד מעודדות קנייה באשראי זה מיקל על שני הצדדים ועל מהירות הקניה
דיירקט דינו כמזומן לעניות דעתי.הצבעתי 80-20 לטובת אשראי
אנחנו - 99% אשראי בלבד (דירקט)
ומי מבין שניהם עדיף באמת?דיירקט דינו כמזומן לעניות דעתי.
אנחנו דיירקט, הוראות קבע באשראי ע"מ לשמור על סדר.
כוונתך דיירקט או מזומן?ומי מבין שניהם עדיף באמת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים