בר יוחאי..

• הוסף לסימניות
אשמח לכל סוג של ביקורת.
(אני מתלבטת לגבי אזורים מסויימים באש, אם הם לא שרופים. ואם הם כן, איך יכולתי למנוע את זה.)

אה, וכמובן- אין להוריד את התמונות!
תודה

קבצים מצורפים

• IMG_0235.JPG
    IMG_0235.JPG
    KB 911.8 · צפיות: 17
  • IMG_0218.JPG
    IMG_0218.JPG
    KB 843 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אין תגובה.
אני מבינה שאו שזה מקסייייים, עד כדי כך שאין כבר מילים.
או שזה כ"כ גרוע, שאפילו לא שווה יחס.

אשמח לקבל ביקורת של ממש, ולא רק: "מקסים" "משגע" "מהמם" וכולי. ;)
(ז"א שאם זה מקסים, אז אשמח לפירוט, מה כ"כ הקסים.. מבחינה מקצועית, כמובן!)

סליחה שחפרתי.

• הוסף לסימניות
מממממ-כלום!
לא יודעת, כי אני ל מקצועית
אבל את לא צריכה להתייחס לתגובה שלי- זה כ''כ יפה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תפיסה יפה, רק שזה לא כל כך אטרקטיבי, ודאי שלא ללג' בעומר משום שזה נראה כשריפה סתם, ואין כאן את האלמנט של המדורה!
המשחק של האש והצל הוא יפה! ולעניות דעתי, התמונה השרופה בחלק מהמקומת ממקסם את חווית האש העזה...
שנית , אסור להפגע בפורם החדש של פרוג! כרגע כמעט אף אחד לא עונה על כלום, זה לא כמו פעם: הודעות מהיממה האחרונה וכו', גם אני בתסכול מחוסר הענות לדברים חשובים יותר אך אל דאגה תוך תקופה כולם יחזרו לעצמם!!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאלי;n4902423:
שנית , אסור להפגע בפורם החדש של פרוג! כרגע כמעט אף אחד לא עונה על כלום, זה לא כמו פעם: הודעות מהיממה האחרונה וכו', גם אני בתסכול מחוסר הענות לדברים חשובים יותר אך אל דאגה תוך תקופה כולם יחזרו לעצמם!!!
בהצלחה!

חלילה לי מלהפגע..!
ותודה על התגובה המפורטת.

• הוסף לסימניות
אם את יכולה לערוך את התמונה - הגדר מציקה בעין. בעיקר התמונה השניה

• הוסף לסימניות
חמודה, שכחת שאתמול היה ל"ג בעומר - מה שאומר להערכתי שרובם לא היו כאן כדי להגיב לך..
פשוט שלא תתבאסי סתם. ;)
לגבי התמונות - מבחינת תאורה/נתונים אני חושבת שהם טובות.
קומפו' לא ממש ברורה.
לגבי העניין שאמרו פה- אם צלמת להנאתך ילדים שבמקרה עמדו שם וזה- אז אין בעיה, זה סה"כ תיעוד,
אבל אם את העמדת שם את הילדים ואמרת להם מה לעשות - צדקה מי שאמרה שזה לא כ"כ אטרקטיבי לל"ג בעומר..

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
אכן הרבה אזורים שרופים כך שלא רואים את "האש"
כדי למנוע את זה הייתם צריכים לסגור צמצם וגם להגדיל מהירות
וכך הצלליות היו גם יותר אטומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה