יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
מושב יסודות.
נכתב ע"י trew;2010379:השניה וזה לא בר מצוה, זה חתן.
מה זה שם על הפנים, רפלקטור?
סטיה קלה לירוק לא מטרידה אותי, לדעתי זה חלק מהאווירה,נכתב ע"י RacheliM;2010673:יפה מאד!
אני דוקא ממש אוהבת את התאורה בשניה.
גם בשניה וגם בשלישית יש סטיה לירוק באזורים המוצלים (שים לב בצוואר)
מסכים איתך לגבי התמונה הראשונה,נכתב ע"י RacheliM;2010673:הראשונה היתה יכולה להיות יפה יותר אם הוא לא היה מניח את
היד ככ גבוה על הגזע אלא על הירך שלו (למשל)
כרגע זה גורם לו להראות מעוות ולא נח.
עוד משו אחד: צריך קצת יותר להקפיד על הפוזינג והסטיילינג. (תכפר לו בשניה)
נכתב ע"י קקטוס;2011503:סטיה קלה לירוק לא מטרידה אותי, לדעתי זה חלק מהאווירה,
מעניין אותי אם זה מפריע לעוד מישהו
מסכים איתך לגבי התמונה הראשונה,
לגבי ההמשך, תסבירי איזה הקפדה מתבקשת כאן.
אין כאן סטייה ירוקה, יש השפעה של הסביבה על המצולם, בעיני זה טבעי שמישהו שמצולם בסביבה ירוקה, מקבל מעט השפעה מהסביבה, זה לא סטודיו.נכתב ע"י RacheliM;2011630:איך סטיה לירוק קשורה לאוירה..?
זה קשור לתיקון סלקטיבי שכדאי לעשות.
הייתי סוגרת לו את החליפה עד הסוף ולא רק כפתור אחד,מציק לי העניבה שמציצה.
בתמונה השניה העמידה קצת ׳מוזנחת׳. חסר לי עיקום קל של הרגל או אצבע בכיס.
השלישית הכי מוצלחת מהבחינה הזו.
נכתב ע"י קקטוס;2011661:אין כאן סטייה ירוקה, יש השפעה של הסביבה על המצולם, בעיני זה טבעי שמישהו שמצולם בסביבה ירוקה, מקבל מעט השפעה מהסביבה, זה לא סטודיו.
לידיעתך, חליפה לא אמורה להיות סגורה עד הסוף, הכפתור השני נועד בכדי להישאר פתוח...
תבדקי בכל הפקות הדוגמנות, לא סוגרים כפתור שני.
לגבי העמידה, מסכים.
דוגמא מהקטלוג של M&Sנכתב ע"י קקטוס;2011661:אין כאן סטייה ירוקה, יש השפעה של הסביבה על המצולם, בעיני זה טבעי שמישהו שמצולם בסביבה ירוקה, מקבל מעט השפעה מהסביבה, זה לא סטודיו.
לידיעתך, חליפה לא אמורה להיות סגורה עד הסוף, הכפתור השני נועד בכדי להישאר פתוח...
תבדקי בכל הפקות הדוגמנות, לא סוגרים כפתור שני.
לגבי העמידה, מסכים.
לאנכתב ע"י RacheliM;2011676:יש לך גם תמונות רוחב לונג שוט?
נכתב ע"י קקטוס;2011687:דוגמא מהקטלוג של M&S
מושב יסודות, חצר מוזנחת של איזה בית.נכתב ע"י barbur89;2011881:יפה מאוד
איפה צולם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים