עזרה בר מצווה- כמה עולה?

מצרפת צילומי מסך של ההוצאות שתראו שלא הגזמתי בכלל.
ואגב אני לא קניתי בגד חדש אלא לקחתי משהו שהיה לי בארון.
לבנות קניתי בסיילים ב150 לכל ילד וכן על זה הדרך מה שהיה ניתן לחסוך חסכנו.
כמובן בהנחה שאנחנו עדיין מדברים על סטנדרט של בשרי כמו שנכתב בתחילת האשכול.....
ולא על בורקס בלינצע.....
מה שמחוק בהלבשה
זה שמות שלנו שלא רציתי שיזהו.....
של 2 הילדים הקטנים שלא פירטנו אלא רק מחיר סופי
והשם שלי:sneaky:
צפה בקובץ המצורף 1637782צפה בקובץ המצורף 1637783צפה בקובץ המצורף 1637784צפה בקובץ המצורף 1637785
המחירים פה מנופחים בצורה מוגזמת

אני מכיר צלם מקצועי שנותן עבודה במחיר נח.
מוטי 0527128520
תגידו שאריה המליץ לכם:)

המחיר מאוד תלוי בתוצר
בגלל שמדובר בעולם של יצירה כל אחד מתמחר שונה
לפי רמת העבודה
זול תמיד יש, מוצר שישאר לכל החיים וירגש גם יש
השאלה היא מה חשוב לכם
מוזמנים ליצור קשר לראות עבודות צילום וידאו
052-3389556

הי,
אשמח גם למספרי טלפון לצלמים
וגם לאורגניסט זמר - סגנון ליטאי ישיבתי , מקפיץ ומרקיד
לארוע בר מצווה בבני ברק
למייל billyg05

תודה רבה!
גם אני אשמח מאוד
לבר מצווה שיערך בתחילת כסליו
אשמח גם למחירים מוזלים כמובן
200hakoltov

צלם מקצועי - מוטי:
0527128520

צלם שינקר 052-766-7137
צלם אדרי 052-763-7438
שוקי בריכטא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה