עזרה בר מצווה- כמה עולה?

כמה לוקח לבר מצווה?
1450 שח ל 3 שעות (כולל סטודיו)
אצלנו הוא פתח מסך שעה לפני הבר מצוה
השקיע מאד בסטודיו
ואחרי זה יותר את הטקס עצמו
מי שהגיע מאוחר הצטלם כבר על הקיר של האולם
הוא שם לב לכל מיני פרטים חמודים כאלה במהלך האירוע
במחיצה / ילדים קטנים / את הילד בר מצוה משתעשע עם בנדוד שלו / וכאלה
הדרגת מחיר שהתכוונתי לשלם היתה 1200 ל 4 שעות אז זה לא מאד ייקר לי והיה שווה

כמה עולה מנה לבר מצווה לא בשרי מה שנקרא סלטים קוגל בורקס וכדו?

נשים יש מנות לבחירה של סלמון או כבדים
גברים בר ליל שישי כולל טשולנט בשרי, יאפצ'ק, כבד קצוץ, קוגלים, שניצלונים וצ'יפס, מגשי פירות, על השולחנות סלטים, פיצוחים, עוגות, כמה סוגי הרינג
אשמח לקבל מידע באישי על הקייטרינג. אנחנו לפני ארוע וזה נשמע לי מעניין

אשמח לשמוע האם ממליצה עליו?? מקצועיות?? סבלנות?? הוא דתי..?
עבר כבר שנה + לא כ"כ זוכרת מה בדיוק היה,
אם היו תלונות בוודאי הייתי זוכרת...
בגדול יצאנו בהרגשה טובה,
תמונות איכתיות, הוא לא חרדי אבל כן היתה לו כיפה (סרוגה אולי? לא זוכרת..)

מחפשים צלם לברמצווה ליום חמישי שאחרי תשעה באב. nadler2021
G דוטקום.
ממליץ לפרסם בדרושים זה תאריך מאוד מבוקש וכנראה שיהיה קשה למצוא משהו פנוי. אלי פנו הרבה אנשים לברר על התאריך הזה

עבר כבר שנה + לא כ"כ זוכרת מה בדיוק היה,
אם היו תלונות בוודאי הייתי זוכרת...
בגדול יצאנו בהרגשה טובה,
תמונות איכתיות, הוא לא חרדי אבל כן היתה לו כיפה (סרוגה אולי? לא זוכרת..)
מציין שהזמנתי אותו לקח זול,
תמונות נחמדות ויפות, יחס אדיב וסובלני...
מומלץ לכל מי שמסתפק האם לקחת צלם לברית/פדיון הבן...
0527075028 אלי זיו

אשמח להמלצות על צלמי בר מצווה במודיעין עילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה