דרוש מידע בר מתוקים

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה,

האם יש כן מושג כמה פלוס מינוס עולים חומרים של בר מתוקים אם אני מכינה לבד?
לדוגמא:

טאטרלים קנויים ממולאים בפיצוחים, גנאש עם קישוטי פנינה וכאלה...
קרמוניות
חיתוכי שוקולד וחמאת בוטנים
קייקפופס או בצורת אריטיקים על מקל
דברים טובים ומושקעים אבל שאפשר להכין בלי להיות קונדיטורית...

אני שואלת כי קיבלתי תמחורים של 2.5 -4 ש"ח ליחידה של דברים ממש יפים וטעימים ואני מתבלטת כמה זה בכלל יחסוך לי להכין לבד... בכל זאת זו התעסקות גדולה....:(

תודה!

• הוסף לסימניות
2.5 עד 4 שח ליחידה?
תבדקי באלו חומרים היא משתמשת
(נשמע בעיקר צמקאו ומרגרינה....בעעעעע.)
ואם את מגלה שזה כן חומרים איכותיים זה ממש ממש זול.

• הוסף לסימניות
אבדוק שוב אבל הבנתי שזו מישהי ממש ברמה.

• הוסף לסימניות
זה מחיר ממש זול.
בשוק המחיר נע בין 8-15 ש"ח.

ולדעתי להכין לבד כבר יעלה לך כמעט אותו דבר.
בהצלחה רבה!
ובשמחות.

• הוסף לסימניות
מחומרים טובים-
זאת עלות ההכנה העצמית. אולי "הפסד" של חצי שקל ליחידה.
אבל תשאלי בדיוק מה החומרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה