בשבילכם מוסיקה חסידית על שלל גווניה בצורה חופשית וחוקית

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 52.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כן. וזה לא עוזר. (רק אחרי שהפעלתי את השיר אני רואה את השם שלו, לפני כן אני רק רואה מספר)

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה אותו הדבר....

• הוסף לסימניות
אה לא הבנתי טוב
השם של השיר זה מספר באמת
את שמות השירים את רואה אחר כך כי זה חלק מהשיר (ע"י שימוש בתגיות שלו)

• הוסף לסימניות
טוב..
תודה רבה על השירים.

• הוסף לסימניות
הודרתי, תודה רבה! מדוע זה מגיע בהמון קבצים נפרדים? כך זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
כן
כל סוג רשימת השמעה זה סגנון אחר של שירים
קראת את ההודעה הראשונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;539474:
התשובה היא פשוטה,
גם האתר של מנחם טוקר פתוח בנתיב.
אבל אצלי הוא סגור.

• הוסף לסימניות
ואם יש דרך להוריד את שירים שיהיו אצלי במחשב לשימוש אישי בלבד
חוקי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בשמחה תמיד;543157:
ואם יש דרך להוריד את שירים שיהיו אצלי במחשב לשימוש אישי בלבד
חוקי?

אפשר להסתדר זה בהבית מסחר למעיוזיק "גלפאז" בה13 אוועניו

• הוסף לסימניות
לא עובד!!!

סליחה שאני עכשיו מעורר את הדיון, אבל זה לא עובד לי

• הוסף לסימניות
נכון, מנחם טוקר שינה לא הרשימה באתר שלו, כרגע הוא מאפשר להוריד את קובץ רשימת ההשמעה בצורה ישירה, אפשר לומר שהאשכול הזה כבר לא רלוונטי, מי שרוצה את רשימות ההשמעה לפי סוג מוזיקה מוזמן לגשת לרדיו של מנחם טוקר ולהוריד את רשימת ההשמעה של WINAMP

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה