בשבילכם מוסיקה חסידית על שלל גווניה בצורה חופשית וחוקית

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טוב למי שלא מכיר יש את האתר של מנחם טוקר (שאותי הוא לא ממש מעניין) זה בעצם "תחנת רדיו" שאין בה שום דבר חוץ משירים מכל קטגטריה בציבור, שזה אומר שאם אני רוצה עכשיו שירים חסידים אז אני רק ילחץ ויקבל את מה שמתנגן דרך האתר

רק מה לא ממש מתחשק לי שידחפו לי איזה שיר לאוזן, אני רוצה לעבור שירים לעשות נקסט ולעבור לשיר הבא.

לא ישעמם אותכם מה נעשה ואיך מי שרוצה אני יעלה אחר כך את הדרך מהתחלה כרגע קבלו קובץ רשימת השמעה של כל השירים שיש שם
לחיצה על נקסט בנגן המוסיקה תמשיך לשיר הבא והכל בצורה חוקית

קבצים מצורפים

• רשימות השמעה.zip
    KB 22 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה פשוט חבל על הזמן, אבל מי אמר שזה חוקי, ז"א- לא גזל???

• הוסף לסימניות
כי אקו"ם אחראים על האתר

אני קצת מתלהב אז אני ישתף אתכם איך זה נעשה
אחרי שגילינו (אני ויניב שהוא בעצם אחראי לקומבינה) מה שמות השירים ומה הטווח שלהם רשמתי שתי פקודות בקונסול של לינוקס ואז הכל מסודר

הפקודה אחרי הרבה הינדוסים כדי לקבל תוצאה רצויה 100%
קוד:
[LEFT]printf %s\\n http://www.toker.co.il/playlists/2_original/{0001..0202}.mp3 >song.m3u[/LEFT]
שבעצם מייצרת לי רשימה של הלינק עם שינוי קטן כל פעם וזה מספר השיר (0001, 0002 וכו') עד המספר הסופי של הרשימת השמעה הזאת (במקרה הזה 0202) ומייצאת לי את זה לקובץ בשם song.m3u שזה קובץ רשימת השמעה

למי ששואל למה כתבתי printf %s\\n ולא echo בגלל שבצורה הזאת הוא עושה אנטרים לבד ולא משרשר לי את הכל בשורה אחת ארוכה

כל מה שנשאר לעשות זה לעבור על שאר הרשימות האחרות ולעשות עליהם את המניפולציה הזאת
החלק היפה בקטע הזה זה שאפשר גם להריץ שיר לאמצע

למשתמשי VLC אתם יכולים להריץ את הקובץ ישירות מהתוכנה בלי לחלץ אותו או לחילופין לעשות פתח באמצעות VLC (איזה תוכנה גאונית)

• הוסף לסימניות
וואי! כל הכבוד!
כבר מזמן חיפשתי לרענן ולחדש את הרשימות השמעה שלי!

• הוסף לסימניות
מגניב.... אני שומעת הרבה את האתר הזה, ומגניב שעכשיו בלי אינטרנט אפילו, אפשר לשמוע.... והעיקר אפשר להעביר שירים בכיף....
תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
היי, בעצם א"א לשמוע בלי להיות מחוברים לנט.... חבל...
אבל מה שכן יש אופציה להוריד את השירים אחד אחד, אבל זה כבר ארוך מידי לכתוב... (ואולי לא חוקי??:confused:)

• הוסף לסימניות
איזה שלב את רואה שהוא גזל?
הם משדרים את זה גם כך בחינם אין כסף
אין להם אפילו פרסומות בשביל להגיד שמזה הם מרוויחים משהו
שירים נטו

• הוסף לסימניות
זה לא שירים שנמכרים בחנויות?
כי אם כן אז יש הבדל בין שיר שמשודר ברדיו לבין שיר שנמצא ממש ברשותי, אני חושבת שאני צריכה לשלם על זה
אני רוצה מאד להנות מזה אבל אני לא רוצה חלילה להכשל בגזל

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבגלל שאני חסומה עם נתיב זה לא עובד אצלי?

• הוסף לסימניות
גם אם מאוד תרצי השיר לא נמצא ברשותך
השיר יושב על השרת של האדם שעובד במקביל ובאישור אקו"ם שהם האחראים על זכויות היוצרים רק שבמקום לשמוע את המוסיקה עם הדפדפן את שומעת את זה עם נגן המוסיקה במחשב שלך (שהוא בתורו מתקשר עם השרת כמובן)
כל מה שיש פה זה האופציה להחליט איזה שיר את רוצה לשמוע ולאיזה דקה את רוצה להקפיץ
ומי כמו משקל הקובץ יכול לספר לך את זה

• הוסף לסימניות
אם כך איך יתכן שאני חסומה בנתיב ועם כל זה זה עובד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;538835:
כנ"ל:confused:

• הוסף לסימניות
אולי בגלל שנתיב חוסמים את הדפדפן ולא את נגן המוסיקה
מה אני שומע פה פריצה בנתיב?

• הוסף לסימניות
בחדשים - מ127 עד 200 הוא לא קורא, מדוע????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;539234:
בחדשים - מ127 עד 200 הוא לא קורא, מדוע????

יתכן שירדו הרבה שירים מהקטגוריה הזאת עכב התיישנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;538835:
התשובה היא פשוטה,
גם האתר של מנחם טוקר פתוח בנתיב.

• הוסף לסימניות
למה אני רואה רק מספרי שירים ולא שמות של שירים ?

• הוסף לסימניות
קצת יותר פרטים כמו איזה נגן
ואיזה מערכת יעזרו הרבה

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!!!!
וכמובן הכי טוב שאפשר להעביר ולא נתקעים עם איזה שיר מעצבן וזמר עם קול זוועתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה