בשביל להיות אדריכלית אני צריכה........

• הוסף לסימניות
ראש טוב כאילו סוג פצצה ?
ואני צריכה ים........בה של סבלנות??????
בקיצור מה הכלים הנדרשים כדי להיות בסיעתא דשמיה אדריכלית מצליחה ???..

• הוסף לסימניות
דיוק,
יכולת שרטוט טובה(תאום עין יד)
יצירתיות,
ו.....

• הוסף לסימניות
אני לא מהתחום,

אבל כפי שהבנתי בעבר,
אדריכל משרטט גם במחשב וגם בעיפרון,
וחייב לדעת לא לטעות אפילו לא במילימטר,
כל טעות פיצית בחישוב יכולה לתקוע,

אני צודקת?

• הוסף לסימניות
אורך רוח והבנה כי השוק מפוצץ בבנות חמודות שסיימו בהצלחה ומוכנות לעבוד בתנאי עבדות עד כדי שהבוסים הנחמדים לא מבינים למה לאדריכלית עם 6 שנות נסיון צריך לשלם יותר מ-35 ש"ח לשעה?? הרי יש עוד 200 בנות שמתחננות לעבוד ב-30 ש"ח לשעה?!
רחמים

• הוסף לסימניות
אז מה במילים אחרות את אומרת ?........
השאלה היא אם יש דבר כזה באדריכלות כמו בפאניות , שכמה שהשוק מפוצץ עם פאניות יכולה לבוא פתאום אחת חדשה מוצלחת וגורפת את כל הלקוחות של האזור?

• הוסף לסימניות
ראש טוב כאילו סוג פצצה ?
ואני צריכה ים........בה של סבלנות??????
בקיצור מה הכלים הנדרשים כדי להיות בסיעתא דשמיה אדריכלית מצליחה ???..
לא חייבים להיות גאונים.
כן צריך הרבה סבלנות.
להשקיע
להשקיע
להשקיע
בטח בלימודים, שזו התכונה הכי חשובה (שאלו מסלול שסיים וכולן פה אחד ענו - להשקיע. וכמה שאת חושבת מראש, זה יותר. שעות של עבודה. אין כ"כ קיצורי דרך.) אבל גם בהמשך. בכללי בחיים מצליחים המשקיענים ולא המוכשרים. (אולי חוץ ממש ממש גאונים של 1 ל-1000)
נכונות ללמוד. לומדים ומתפתחים עם הזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה