דרוש מידע בשורה: חלוקת עונג שבת ויו"ט תתקיים במתכונת שכונות

• הוסף לסימניות
סוף סוף:
סוף לסבל התושבים שנתקעים שעות בפקקים בערב החג, וגם לאנשים המקבלים, שהיו צריכים לעמוד שעות ולהתרוצץ מכל קצוות ירושלים.
השנה החלוקה תתקיים לפי שכונות (ברעיון של משנת יוסף).

• הוסף לסימניות
סוף סוף:
סוף לסבל התושבים שנתקעים שעות בפקקים בערב החג, וגם לאנשים המקבלים, שהיו צריכים לעמוד שעות ולהתרוצץ מכל קצוות ירושלים.
השנה החלוקה תתקיים לפי שכונות (ברעיון של משנת יוסף).
יש דרך להירשם?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר איך זה הולך שם?
היגשתי בקשה, התקשרתי לקו ואמרו לי שלא מעודכן מספר ילדים
עדכנתי ואחרי שעה התקשרתי שוב ואמרו שאני לא רשום ברשימה לחלוקה השנה

זה סופי או שעדיין לא עדכנו אותי אחרי שעדכנתי נתונים?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע האם יש דרך להירשם.

• הוסף לסימניות
אתם יודעים להגיד באיזה שעה בדיוק?

• הוסף לסימניות
בכל הארץ?
או רק בירושלים?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר איך זה הולך שם?
היגשתי בקשה, התקשרתי לקו ואמרו לי שלא מעודכן מספר ילדים
עדכנתי ואחרי שעה התקשרתי שוב ואמרו שאני לא רשום ברשימה לחלוקה השנה

זה סופי או שעדיין לא עדכנו אותי אחרי שעדכנתי נתונים?
מי יודע?

• הוסף לסימניות
או לשלוח מכתב עם צילום ת.ז. + ספח
בצירוף מכתב בקשה עצמי
לרח' הושע 3 ירושלים
או לת.ד. 5721 ירושלים

• הוסף לסימניות
אפילו מי שקיבל בשנה שעברה זה לא אומר שמקבל גם השנה

והכי טוב לחכות לו אחרי מנחה ושחרית ולדבר איתו והוא נותן לכם פתק על החלוקה ובפתק
זו הולכים למשרד ברחוב דוד ונרשמים, ויכולים לבקש לו שלא יצטרכו כל שנה ושנה לבוא, והוא יגיד במתיקות לשונו
חס ושלום שלא תצטרך לקחת ממני

בזמנים האלו יש עשרות אנשים שמגיעים לסטמער ושואלים איפה הרב שטערן ומחכים לו
ושוה החלוקה שלו שזה שווה כ500-600 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה