דרוש מידע בשורה: חלוקת עונג שבת ויו"ט תתקיים במתכונת שכונות

• הוסף לסימניות
4 קג בשר
1 שק תפוח אדמה
שק גזר
קופסא תפוחים
קופסא
5 תבנית ביצים

• הוסף לסימניות
סוף סוף:
סוף לסבל התושבים שנתקעים שעות בפקקים בערב החג, וגם לאנשים המקבלים, שהיו צריכים לעמוד שעות ולהתרוצץ מכל קצוות ירושלים.
השנה החלוקה תתקיים לפי שכונות (ברעיון של משנת יוסף).

יש פרטים נוספים, היכן ואיך?

• הוסף לסימניות
איך אני אוהב את זה ...
לתרום את יכול באלף ואחת דרכים...
ולהרשם לך תשיג את שטרן(זה עם הזקן והמשקפיים והכיפה...:cautious:)
בין מנחה למעריב לפני הקפה ואחרי הפתיבר...
החלוקה מיועדת *בעיקרון* לציבור מסוים מאוד. והציבור ההוא נרשם בדרך ששלחו לו.
האחרים שרוצים להצטרף- בשמחה,
אבל תשלחו במרוכז את כל הנתונים למשרד, או שתתפסו את שטערן במנחמעריב...

• הוסף לסימניות
מעשה בצ’למאר שבא לחבר שלו בערב פסח ושאל אותו אםיש לו תבנית ביצים אחת להביא לו, אוי וואי הוא ענה לו, לא קיבלת בחלוקה?! לא פשוט הערימה של התבניות עומדת ליפול הצידה, אני צריך עוד תבנית כדי שזה יתקע בתקרה...

• הוסף לסימניות
עד"ז
כשנולד ילד למזל טוב. למי מתקשרים טלפון ראשון?
ליטאי - למוהל.
חסיד - לאדמו"ר לבקש ברכה.
צ'אלמר - לקמחא דפסחא לעדכן שנוסף ילד.
ספרדי- לד’, להודות לו.

• הוסף לסימניות
אם אני רשום כמאושר לקבל ועדיין לא קיבלתי מכתב למי אני פונה?

• הוסף לסימניות
איפה החלוקה בבני ברק??
האם גם בבני ברק יש כמה מוקדים?

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית קיבלו היום הודעה בתיבות הדואר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה