דרוש מידע בשורה: חלוקת עונג שבת ויו"ט תתקיים במתכונת שכונות

• הוסף לסימניות
באיזה שעה היום?

• הוסף לסימניות
היי יש למישהו את המספר של אחד האחראים בקמחא דפסחא של שטרן
הייתה לי בקשה חריגה ודיברתי עם אחיין שלו ונמחק לי הטלפון
אשמח אם מישהו ישלח לי את המספר שלו

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש חלוקה בנתניה?
ואם כן באיזו שכונה ודרך איזו קופה?

• הוסף לסימניות
רק לדייק. אולי בעבר החלוקה היתה לציבור מסויים מאוד היום החלוקה היא ל-כ-ו-ל-ם
רוב הכסף מגיע מתורם ליטאי(רכניץ) הלוגו שלו על כל הקרטונים. והנציג שלו עומד בשטח ביום החלוקה
אני לא יודע אם השנה עוד אפשר להירשם אבל אני כותב כי אולי יהיה שמושי לשנים אחרות
מדובר ביהודי צדיק שנותן כמעט לכל אחד. לא משנה אם אתה סאטמר כלל חסידי ליטאי או ספרדי
הצורה הכי בטוחה להירשם הוא לתפוס אותו אחרי שחרית(שלו...) בין 12:30 ל3:00 הגעתם והוא לא נמצא, לא נורא תנסו יום אחר. אין כללים פעם הוא למטה בשטיבלאך ופעם למעלה בבית מדרש פעם יש איזה שמחה או משהוא אחר והוא שבוע לא נמצא.אבל בד״כ הוא שם. זה הדרך הבטוחה. עוד דרך להשאיר לו פרטים בתיבת דואר אבל אין התחייבות שהוא יספיק לראות את זה...

• הוסף לסימניות
זה נראה שהם עוד לא עדכנו
בטלפון כרגע אתה רק שומע האם אתה מאושר ומיקום החלוקה
אין פרטים על ימים ושעות

• הוסף לסימניות
כשרשום על הכרטיס רחוב ים סוף בירושלים ובהודעה אומרים הר חוצבים, איפה זה בדיוק? למי שיודע משנים עברו... תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה אותו דבר אתה יורד מגולדה בככר אתה לוקח שמאלה(כבר תראה לבד...)שם זה רחוב ים סוף עדיין. אחרי זה אתה ממשיך עם הכביש ואופס אתה בהר חוצבים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי מתחיל הרישום השנה?

מישהו יודע איך נרשמים? המספר הנ"ל נשמע שיש גישה רק לרשומים כבר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה