כללי בשורה טובה! מייל חוות דעת בעיצוב

• הוסף לסימניות
הסבר קצר לשואלים:

1. מעצבים מוצר כלשהו (מודעה, לוגו, כריכה, אתר וכו')
2. מעוניינים בחוות דעת מקצועית ודיסקרטית? (שהלקוח לא יראה וכו)
3. שולחים את העבודה למייל שבראש האשכול
4. ממתינים לחוות הדעת.
אחד מהמעצבים שהתנדבו לקבוצה יענה בשמחה על המייל. ייתכן שאפילו יותר מאחד, אבל זה בונוס לפי המצב.
5. אומרים יפה תודה ומשתפים גם אותנו באשכול על יעילות היוזמה, שנשמח גם :D וכדי שאחרים גם יזכו.

לכל שאלה נוספת אני כאן.

דרך אגב, וזה לפני הכל:
פשוט מרגש ומדהים לראות את ההתנדבות הגדולה לעזור זה לזה. קיבלתי המון פניות באישי ממעצבים מעולים שרוצים לעזור, ואני מאמינה שמהר מאד הצוות יתרחב.
מי כעמך ישראל!!! אשריכם ויישר כח.

• הוסף לסימניות
המייל חוזר לי אפשר לכתוב אותו כאן כדי להעתיק?

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה מה שחזר

• הוסף לסימניות
דאבל אימפרט תודה ענקית!!
עזרת לי מאוד!

• הוסף לסימניות
... מקפיצה לתועלת מי שפספס.

• הוסף לסימניות
מדהים! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צהריים טובים
אשמח לדעת האם המיזם עדיין פעיל?

• הוסף לסימניות
לצערי הרב לאחרונה פחתה הפעילות במייל, אם יש מעצבים מנוסים ורגישים שמעוניינים לסייע במתן חוות דעת בונה- נשמח מאד.
תוכלו להציע באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה