מידע שימושי בשורה משמחת מאוד- עיתון משפחה למייל חינם!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה להוריד גם מהקישור העלו לא יורד לי
איך אפשר לקבל את העיתון בעוד דרכים?

• הוסף לסימניות
אז אם ככה אני לא הייתי מפרסמת את זה.
אבל משאירה לשיקול דעתך.

אפשר אולי פשוט לשאול אותם?
או אולי לשאול את מי שפתח את האשכול?

תודה על הרצון בכל אופן!
לא נראה לי שיש בעיה כי אין שום דרך להשיג את העיתון בחנויות, מזמן....
מבדיקה אישית...

• הוסף לסימניות
וגם אל דאגה הם יודים באיזשהוא שלב שזה יפרץ ויוכל לרדת לאנשים

• הוסף לסימניות
תודה.

אני לא מצליחה להדפיס את זה.

איך מבטלים את הרקע השחור והממשק של ה - PDF?

• הוסף לסימניות
חסום לי בתוך המשפחה מישהו יכול להוריד לי?

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הקבצים במייל.
אם יש למישהו אפשרות להסביר איך מעלים לפה קבצים גדולים אני יעלה את הכל

• הוסף לסימניות
@זיס מוסף הסיפורים נפתח עם הממשק של הדפדוף? או מוכן להדפסה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד אם מישהו ישלח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאוד שמח לשלוח לכולם במייל אבל זה קבצים גדולים וזה לוקח הרבה זמן לשלוח.
אם מישהו יסביר איך מעלים לפה את הקבצים זה יהיה הכי קל.

• הוסף לסימניות
אולי תעלו את המוסף סיפורים?
זה בטוח אקטואלי לרובנו...

• הוסף לסימניות
תודה.
יש למישהו בלי כל הממשק שמסביב,
גם ככה הפונט לא גדול...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה.

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס ולשנות את ההגדרות של ההדפסה ל"זום מותאם אישית" ואז לשנות כך שרק הטקסט יהיה בהדפסה בלי כל הרקע השחור....

וממש אשמח למגזין המרכזי ולבתוך המשפחה ולקולמוס אם מישהו יכול להעלות לDRIVE או לכאן
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה