בשחקים

• הוסף לסימניות
וואו.
הראשונה לבד מספיקה לפתוח אשכול.:):eek::)

• הוסף לסימניות
וואלה, יפות! (שוב העלת 3 תמונות שהם לא סידרה, מה יהיה? להגיב רק על הראשון? אבל את השני אני הכי אוהבת...........)

הראשונה- מענינת מהסיבה שכשרואים אותה מצפים לראות גלים ופתאום רואים עננים.......אהבתי תצבעים.

השניה, הכי יפה לדעתי,
רק, שאני הייתי חותכת מלמטה ונותנת יותר אויר למעלה, כרגע הוא נמצא בתקרה של הפריים וזה קצת מציק לי בעין.

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה.
השניה- תפיסה יפה של הצלליות יחד עם זאת היא כולה בצבעי שחור ואפור כהה.
זה קצת מציק בעין.
השלישית - משחק יפה. אהבתי. הייתי מצפה מהדמויות - ביחוד מהשמאלית - להיות יותר מושכות
את העין על ידי צורה מענינת, תנועת יד שונה וכו'.

• הוסף לסימניות
ג-ד-ו-ל!!

• הוסף לסימניות
ג-ד-ו-ל!!

• הוסף לסימניות
אגיב רק על השנייה, כי היא העדיפה בעיניי.
הניגוד בין הצלליות מסביב והנושא המואר (יחסית) עושה את התמונה. יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
שוב העלת 3 תמונות שהם לא סידרה, מה יהיה? להגיב רק על הראשון?
זה סידרה ! כולם באותו נושא טיסה - "בשחקים" !
ירדתי מעשר לשלוש, שלדעתי זו התקדמות ממש מרשימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;745167:
זה סידרה ! כולם באותו נושא טיסה - "בשחקים" !
ירדתי מעשר לשלוש, שלדעתי זו התקדמות ממש מרשימה.
סדרה לא הכוונה תמונות מאותו טיול, הכוונה תמונות שנושא הצילום יהיה אותו נושא.

• הוסף לסימניות
התמונות מגורענות. (נכון, תאורה לקויה, חלון המטוס. אבל עדיין מגורען)
הראשונה חוץ מה"קטע" שזה צולם מעל העננים, לא ממש התלהבתי. הקומפוזציה לא במיטבה.
השנייה, הייתי מכניס עוד קצת לפריים בצד ימין. בכללי נחמד.
השלישית, דווקא בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה