" בשיא המהירות ! "

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• DSC_8959_800_מסגרת_ח__בל___אופניים__בשיא_המהירות_.jpg
    KB 244.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איך עשית את זה? משחקי זום או שבאמת רצת?
מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1287028:
איך עשית את זה? משחקי זום או שבאמת רצת?
מדהים!

תודה ! :)

אני לא רץ , ריצה זה לאיילות ! :)

שמים במצלמה מהירות איטית ומושכים את הזום

מוטי :)

• הוסף לסימניות
אז צדקתי :)
אם ככה, המשיכות היו יכולות להיות ישרות יותר. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1287089:
אז צדקתי :)
אם ככה, המשיכות היו יכולות להיות ישרות יותר. לא?

לא הבנתי..

• הוסף לסימניות
בשיא המהירות

בס"ד,

הכוונה, שאם המצלמה הייתה על חצובה מאוד יציבה, והמצולם היה מחכה לאות תזוזה וכו' וכו' היה ניתן לראות את התמונה מאוד יציבה, וללא תזוזות. אבל כשהמצלמה ביד, ומושכים את הזום נכנס אפקט הזזה של המצלמה. אבל, הצילום ספונטני.

ראי דוגמה מצורפת - שוב, צילום ספונטני של הילדה שלי בת ה-5

קבצים מצורפים

• IMG_5533_tn.png
    KB 916.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאד מוטי, כותרת בסינית תתאים יותר...

• הוסף לסימניות
אה.... לא ! אני מעדיף בקווים לא ישרים
יותר טבעי לי :)
אבל כל אחד וטעמו

מוטי :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1287445:
מוטי, הם נוסעים בשיא המהירות כבר 4 שנים ועדיין לא הגיעו ליעד? :)
תמונה מיוחדת! נשמח לראות גם דברים חדשים.

תודה :)

היעד הוא לנסוע בשיא המהירות אז זה אף פעם לא נגמר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה