בשיר ובמחול---

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• mm.jpg
    mm.jpg
    KB 76.1 · צפיות: 23
  • oo.jpg
    oo.jpg
    KB 36.9 · צפיות: 15
  • ss.jpg
    ss.jpg
    KB 40.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אוהבת את הצבעים!

• הוסף לסימניות
מהמם!
קצת מציק לי שהסגירה של הווסט והסגיר של החולצה לא אחד על השני..

• הוסף לסימניות
תפיסות מדליקות
וגם תאורה טובה

• הוסף לסימניות
איזה זורם..

ובא לי לראות את השיער מאחור , נראה שיש שם משהו שווה .

הרצפה היא פי וי סי, או רצפת הסטודיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה 22;2185989:
מהמם!
קצת מציק לי שהסגירה של הווסט והסגיר של החולצה לא אחד על השני..

גם לי זה הציק---:eek:
אבל הוא באמצע תזוזה....:D

נכתב ע"י פוטו טופ;2186054:
איזה זורם..

ובא לי לראות את השיער מאחור , נראה שיש שם משהו שווה .

הרצפה היא פי וי סי, או רצפת הסטודיו?

תודה עטי.
הרצפה- זה הרצפה הטבעית בחדר.
והשיער...טפו טפו..:):)
אולי בהמשך אעלה עוד.

תודה על התגובות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השניה - ממש בננה אמיתית..

• הוסף לסימניות
איזה מגניב.
כיף לראות כמה הוא זורם ונהנה אצלך.
את אלופה!
הצבעים נעימים ככ לעין.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השילוב של הצבעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה