בשמחות אצלכם

• הוסף לסימניות
הראשונה במסך שלא מכוון טוב,
נראה שיש לו פאה גדולה ולא ברורה על הראש.

כדאי לשים לב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוש-;2235514:
הראשונה במסך שלא מכוון טוב,
נראה שיש לו פאה גדולה ולא ברורה על הראש.

כדאי לשים לב.

פאה:eek::rolleyes::D
זה עציץ שגודל מאחורי המצולם.

• הוסף לסימניות
לי זה הזכיר שטרימל

• הוסף לסימניות
מה צומח לחתן על הראש

נכתב ע"י ראובן 10;2235532:
פאה:eek::rolleyes::D
זה עציץ שגודל מאחורי המצולם.

זה מה שמנסים להאיר / להעיר לך... וכעזרה לשדרוג הצילומים שלך.
כשהמצולם עומד עם הפנים אליך, הוא סומך על שיקול דעתך ולא רואה את "הקרניים" שמדביקים לו מאחור...

אתה צריך לשים לב ולמצוא רקע מתאים ומחמיא לגופו של המצולם, ואז כמו בתמונה השנייה הוא ממש בולט מתוך הרקע שסביב.

בהצלחה, הרעיונות יפים ! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;2235538:
זה מה שמנסים להאיר / להעיר לך... וכעזרה לשדרוג הצילומים שלך.
כשהמצולם עומד עם הפנים אליך, הוא סומך על שיקול דעתך ולא רואה את "הקרניים" שמדביקים לו מאחור...

אתה צריך לשים לב ולמצוא רקע מתאים ומחמיא לגופו של המצולם, ואז כמו בתמונה השנייה הוא ממש בולט מתוך הרקע שסביב.

אתה באמת רואה את זה כבעיה?
לי זה משתלב לא רע.

ואגב מסך המחשב שלי בהיר וחד- HP PAVILION

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;2235538:

נ.ב.,

אולי זה גם רעיון לעתיד, לשים פלאש קטן מוצנע שמאיר את העציץ מאחור ומהווה רקע מנוגד, ירוק ולא שטריימל או פאה ...;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ילד חמוד!
העמדות יפות.

התמונות צהובות למדי. תוריד בWB.

בשניה יש כתמים שרופים על הפנים.

לגבי הראשונה אין לאף אחד ספק שזה עציץ רק שבמבט ראשון זה פתאום מבהיל מה גדל לו על הראש.
כמו שבצילומי חוץ פעמים עצים גורמים ל"קרניים" על הראש.
פשוט צריך לשים לב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2235564:
ילד חמוד!
העמדות יפות.

התמונות צהובות למדי. תוריד בWB.

בשניה יש כתמים שרופים על הפנים.

לגבי הראשונה אין לאף אחד ספק שזה עציץ רק שבמבט ראשון זה פתאום מבהיל מה גדל לו על הראש.
כמו שבצילומי חוץ פעמים עצים גורמים ל"קרניים" על הראש.
פשוט צריך לשים לב.

רותי, תודה!

לגבי הWB צודקת. זה היה צילומים אחרונים שאחרי האירוע. ולא הספקתי לכוון את מעלות הקלווין. אבל בכל זאת ניסיתי לתקן בעריכה. שימי לב שהראשונה לא כ"כ צהובה.

לגבי הערה השניה אקח לתשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2235581:
רותי, תודה!

לגבי הWB צודקת. זה היה צילומים אחרונים שאחרי האירוע. ולא הספקתי לכוון את מעלות הקלווין. אבל בכל זאת ניסיתי לתקן בעריכה. שימי לב שהראשונה לא כ"כ צהובה.

לגבי הערה השניה אקח לתשומת ליבי.

אם אתה מצלם ברואו זה בכלל לא משנה הWB שאת מכוון בצילום
אתה יכול אחר כך לפני ה"יצוא" לJPG לשנות לכל התמונות WB אחר לפי הענין והצורך
בתוכנת DPP זה לוקח 3 שניות ל1000 תמונות.

(אם אתה רוצה הדרכה על התוכנה תן לי מייל שלך ואני ישלח לך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2235557:
תודה על ההצעות יעקב!

כוונתך?

משל למה הדבר דומה? יש לי גיס מוזיקאי. ראיתי אותו שומע מנגינה במכשיר מאעפאן של 25 ש"ח. שאלתי אותו למה? יש לך מערכת מעולה?
ענה לי: בהקלטה באולפן אני מקליט ושומע בשיא האיכות, אבל אני חייב לדעת מהי חוויית המאזין ברמה הזו. המנגינה צריכה לתפוש גם אותו.

כנ"ל בצילום. אל תספר איזה מסך יש לך, אלא תסתכל בכמה תגובות ספונטניות היו על העציץ שצמח לחתן על הראש.

ואולי להפוך לימון ללימונדה? העציץ נראה מאוד חשוך ולכן דומה לשטריימל/פאה/קרניים ומה לא. אולי (לא בסוף הארוע כשכולם לחוצים לרוץ הביתה, כולל אותך) להכניס שם פלאש קטן שיאיר ויחדד את העציציות שלו והניגודיות לראשו של החתן.... זה רעיון גם בשבילי ...:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;2235738:
משל למה הדבר דומה? יש לי גיס מוזיקאי. ראיתי אותו שומע מנגינה במכשיר מאעפאן של 25 ש"ח. שאלתי אותו למה? יש לך מערכת מעולה?
ענה לי: בהקלטה באולפן אני מקליט ושומע בשיא האיכות, אבל אני חייב לדעת מהי חוויית המאזין ברמה הזו. המנגינה צריכה לתפוש גם אותו.

כנ"ל בצילום. אל תספר איזה מסך יש לך, אלא תסתכל בכמה תגובות ספונטניות היו על העציץ שצמח לחתן על הראש.

ואולי להפוך לימון ללימונדה? העציץ נראה מאוד חשוך ולכן דומה לשטריימל/פאה/קרניים ומה לא. אולי (לא בסוף הארוע כשכולם לחוצים לרוץ הביתה, כולל אותך) להכניס שם פלאש קטן שיאיר ויחדד את העציציות שלו והניגודיות לראשו של החתן.... זה רעיון גם בשבילי ...:confused:

אמרת משל אענה לך במשל.
היה מחקר חברתי [או שלא היה. רק לצורך הענין] שלקחו אדם מול משטח אפור. העמידו לידו שורה של מאה אנשים. כל אדם שעבר לידו ע"פ סדר אמר שהרקע אדום. ברגע הראשון הוא חשב לעצמו בטח הוא טועה. זה לא יתכן. באדם העשירי הוא התחיל להתבלבל. אולי זה רק נראה לי אפור אבל יתכן שיש כאן משהו שרק גורם לי לראות שזה כך. באדם ה40 הוא התחיל לחשוב שזה באמת אדום. אך לא בטוח לגמרי. באדם ה90 אמר והכריז לכולם זה אכן זה צבע אדום. וב100%.

הבנת.

אל תספר לי כמה הערות אומרות שזה מציק. הטעם שלי ישאר אותו הטעם. אני לא אומר שזה הכי מושלם. אבל זה גם כן לא הכי נורא. זה טעמי. מכאן ואילך לומר שזה נורא זה זכותך. אבל אין זה זכותך לשנות את טעמי. הזכות היא כל אדם שיחיה ע"פ טעמו.

לא באתי לומר שכל ההערות מפגרות. אל תקח את המשל למקום הזה. אני כן להבא ישתדל למקם את העציץ במקום נאה יותר. אבל לא צריך לטחון על כך עשר הערות רצופות. זה חופר. הטעם שלי אומר שיכול להיות שזה קצת מפריע. אבל לא לעשות מזה כזה ענין. התמונה נחמדה עם כל זה.

ולסיום. יעקב מחכים שתעלה גם אתה תמונה. תכנס ותשתתף יותר בפורום. אני מבקש כמובן.:)

• הוסף לסימניות
ממש במקרה, פתחתי תתמונה במחשב לא שלי עם מסך מחריד. ומשום מה היה נראה לי מעולה+...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת