סליחה שאני מקפיצה אשכול כ"כ ישן, פשוט א"א לשלוח הודעות באישינכתב ע"י hbecker;n3182487:אנחנו עשינו מלווה מלכה [חורף, כסלו] לנשים במשפחה, כולל בנות.
בתכנית היה חידון על נשים בתנ"ך- את השאלות העלינו כמצגת מאוד נחמדה. החידון התנהל כמשחק בינגו. מי שניצחה- סיימה שורה של 5 הראשונה קיבלה, איך לא? קופסא של שוקולדים מושקעים במיוחד.
בוסף, העלינו הסרטה קצרה של בת המצווה כילדה קטנה. משהו מאוד נחמד.
בכניסה הצבנו קאפה ענקית ולורד ארטליין שעליה כתבה כל מי שנכנסה ברכה לבת המצווה, במפוזר. מזכרת נהדרת שנשארה עד היום [כמה שנים אחרי].
היה מאוד מוצלח.
את המצגת של החידון אני יכולה להעביר אם רוצים. הבת שלי הכניה את רובו, אני עזרתי לה ב"פינישים".
נכתב ע"י בב;n4871934:אוי ואבוי....! המקלדת השתגעה. ..לא מצליחה לערוך את זה..???? מה המייל שלך?
שלחתי לך למייל את המצגת
זו מצגת מלפני 8 וחצי שניםוואו, אפשר לנצל את טוב ליבך ולבקש גם את החידון במייל?
אעריך את זה מאד מאד
debby.fabאין לכתוב כתובת מייל
זו מצגת מלפני 8 וחצי שנים
כבר מזמן אין לי אותה....
concepta.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים