בשעה טובה המענק לעצמאיים

@יהודה מילר
1. אם עכשיו אני גובה תשלום על ינואר פברואר, ובקבלות אני רושמת תאריך של היום , אצטרך להצהיר על מה התשלום שקיבלתי, או לפי התאריך בקבלה?
2. יש מידע מתי נכנסת הפעימה השניה של המענק?

1. מה שקובע זה התאריך בקבלה.
2. לא פורסם עדיין

ר' @יהודה מילר , אף אחד לא פקפק ו/או יפקפק על אמינות דבריכם!!!
למה ???
הפליאה שלי היתה אך ורק על מקבלי ההחלטות, מה ראו להכניס סעיף זה להצהרה השנתית למע"מ, שלכאורה משקפת מחזור ולא הכנסות בפועל, במקום לדו"ח השנתי למס הכנסה.
כי המחזור משקף ירידה או עליה בהכנסות, כדי לחשב את ההכנסה החייבת יש לערות חישובים שונים ולכן זה נעשה רק פעם בשנה, כך גם מקדמות למס הכנסה משולמות לפי מחזור ולא לפי רווח

נו באמת...
1721.jpg

"מה האדם שיבוא אחרי המלך"... :)

נערך לאחרונה ב:
@יהודה מילר
לפי הציטוט שהבאת לעניין עוסק פטור נראה שהירידה של ה25% מחושבת חצי שנתי ינואר עד יולי
ובהצהרה שנתתי באיזור האישי היה כתוב מרץ אפריל ובJDN היה כתבה שזהי ייקבע לפי מרץ - יוני אז אשמח למידע מה נשאר הקובע כמובן שככל שהתקופה גודלת זה נותן מענה לבעיה שהרבה העלו מתשלומים שנכנסו עכשיו על עבודות בינואר / פברואר
ועוד משהו - כתבת בהודעה קודמת תאריך קבלה אני מבין שבע"מ זה תאריך החשבונית ולא תאריך התשלום בפועל - אני צודק??
הרי בדוחות מע"מ הם יכולים לבדוק רק חשבוניות ולא קבלות,,,
תודה מראש על עזרתך ותשובותיך

האם יש אפשרות להגיש ערעור/ בקשה לחריגים על עסק שנפתח ב01.10.2019?

מי שפתח עסק ב2020, אכל אותה?

@יהודה מילר
לפי הציטוט שהבאת לעניין עוסק פטור נראה שהירידה של ה25% מחושבת חצי שנתי ינואר עד יולי
ובהצהרה שנתתי באיזור האישי היה כתוב מרץ אפריל ובJDN היה כתבה שזהי ייקבע לפי מרץ - יוני אז אשמח למידע מה נשאר הקובע כמובן שככל שהתקופה גודלת זה נותן מענה לבעיה שהרבה העלו מתשלומים שנכנסו עכשיו על עבודות בינואר / פברואר
ועוד משהו - כתבת בהודעה קודמת תאריך קבלה אני מבין שבע"מ זה תאריך החשבונית ולא תאריך התשלום בפועל - אני צודק??
הרי בדוחות מע"מ הם יכולים לבדוק רק חשבוניות ולא קבלות,,,
תודה מראש על עזרתך ותשובותיך
@יהודה מילר , מצטרפת לשאלה.
מה נסגר בסוף? לאיזה טווח חודשים ב2019 אמורים להשוות?
תודה רבה

@יהודה מילר , מצטרפת לשאלה.
מה נסגר בסוף? לאיזה טווח חודשים ב2019 אמורים להשוות?
תודה רבה
הרואת חשבון שלי אמרה לי שהשינויים יהיו לפעימה השניה ככל שתהיה שאז יחשבו על 4 חודשים וכו' אבל מה שהיה זה לפי מרץ אפריל

עדיין לא פורסמו הוראות לגבי השינויים החדשים

אם לא הגשתי עדיין את הפעימה הראשונה, אני יכולה לשוכח מזה?
תודה
@יהודה מילר

אכן, נתנו 60 יום להגשת הבקשה, עדיין יש זמן...

מישהו יכול לענות לי אם עצמאית בת 22 זכאית למענק ??

ניסיתם עם המדריך הזה ?

קבצים מצורפים

• רישום לאישור האישי (1).pdf
    KB 827.4 · צפיות: 48

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה