בשעה טובה המענק לעצמאיים

צריכה את עזרת המומחים,
פתחתי עוסק פטור ב1.9.19. נמצאתי זכאית לפעימה השניה והשלישית, אבל בפעימה הראשונה כתוב שאני לא זכאית מאחר שהעסק נפתח לאחר ה31.8.19, בזמן שבמידע באתר כתוב שהתאריך הקובע הוא ה1.9!

מישהו יודע איך אפשר להעמיד אותם על טעותם?
בטלפון אין מענה וגם למייל לא זכיתי להתייחסות...

עצמאי שהוא גם שכיר לא מקבל אבטלה?
מישהו יודע?
קיבלתי רק את המענק לעצמאים והביטוח לאומי חישבו לי את זה כהכנסה

צריכה עזרה
פתחתי את העסק 1 ל 8 2018 אך המשכורת הראשונה נכנסה ב2019,הגשתי בקשה ונמצאתי לא זכאית ,ניסיתי לברר ,אמרו לי שכיוון שהעסק נפתח ב 2018 ולא היה שום הכנסות אז אני לא זכאית.
האם יש מה לעשות בעניין? או להגיש ערעור?

מישהו יש לו מושג האם מי שפתח עוסק פטור ב-1/11/2019 זכאי לקבל איזשהו מענק מרשות המיסים או מביטו"ל?
וא"כ איך ניתן לקבל זאת?

מישהו יכול להביא פרטים חדשים מתוכנית סיוע חדשה לשנה שלמה שהתפרסמה היום בהיקף 80 מילראד שקל לשכירים ועצמאים???

מצ''ב

קבצים מצורפים

• IMG-20200709-WA0021.jpg
    IMG-20200709-WA0021.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 78
  • IMG-20200709-WA0022.jpg
    IMG-20200709-WA0022.jpg
    KB 68 · צפיות: 78
נעזרתם על ידי @יהודה מילר ?
אולי כדאי להחזיר לו טובה?
הוא נותן כאן ובכל הפורום כמויות של מידע, שבמקום אחר היו גובים על כך טבין ותקילין, והוא לא מבקש על כך כלום.
הפעם, הוא מבקש, לא בשביל עצמו, אבל הוא מבקש
כנסו בבקשה ותחזירו לו טובה, כל סכום, אפילו משהו קטן, בשביל להוקיר, וגם לקבל זכויות לפני ראש השנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה