עזרה בשעה טובה המענק נכנס המענק נכנס! אבל למה רק 1000 ש"ח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אין לי חשבון בנק והבנתי שאני יכול לקבל מזומן מבנק הדואר יש למשהו מושג אם אני צריך לעדכן משהו בשביל לקבל?

כרגע נכנסו המענקים למשפחות עם ילדים בלבד לפי חשבון הבנק שהם מקבלים קצבת ילדים כל חודש

• הוסף לסימניות
מתי יהיה אפשר לקבל מבנק הדואר (מי שאין לו חשבון בנק)?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האתר של ביטוח לאומי עובד לאט היום
זה
"עדכון חשבון בנק עבור מענק לכל אזרח"
למבוגרים
האם ניתן לעדכן פרטי חשבון בנק אחר (לא זה שממנו משולם דמי הביטוח לאומי) עבור מבוגר - (אברך)?

• הוסף לסימניות
מי שלא יודע אם חשבון הבנק שלו מעודכן יכול לבדוק כאן:

• הוסף לסימניות
זו"צ עם תינוק
נכנס כנראה רק על התינוק - 500 ש"ח
תקין ? נקבל גם את השאר עוד 1500 ?
מתי ?

• הוסף לסימניות
זו"צ עם תינוק
נכנס כנראה רק על התינוק - 500 ש"ח
תקין ? נקבל גם את השאר עוד 1500 ?
מתי ?
תקין,
או בחמישי הקרוב או בראשון הבא.
לבדוק באתר אם מעודכנים החשבונות של שניכם ואם לא, או לעדכן או לקבל מזומן בסניף הדואר.

• הוסף לסימניות
תגידו מישהוא יודע , אני מעל 18 ואין לי חשבון בנק איך אני מקבל את המענק ואני לא רוצה לפתוח חשבון בנק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה