- הוסף לסימניות
אין לי חשבון בנק והבנתי שאני יכול לקבל מזומן מבנק הדואר יש למשהו מושג אם אני צריך לעדכן משהו בשביל לקבל?
כרגע נכנסו המענקים למשפחות עם ילדים בלבד לפי חשבון הבנק שהם מקבלים קצבת ילדים כל חודש
אין לי חשבון בנק והבנתי שאני יכול לקבל מזומן מבנק הדואר יש למשהו מושג אם אני צריך לעדכן משהו בשביל לקבל?
יש לי גם אזרחות ארה"ב וגם אזרחות ישראלית וב"ה קיבלתי משתי המדינעס'מי שמחזיק באזרחות כפולה, מה דינו?
האם ניתן לעדכן פרטי חשבון בנק אחר (לא זה שממנו משולם דמי הביטוח לאומי) עבור מבוגר - (אברך)?האתר של ביטוח לאומי עובד לאט היום
זה
"עדכון חשבון בנק עבור מענק לכל אזרח"
למבוגרים
תקין,זו"צ עם תינוק
נכנס כנראה רק על התינוק - 500 ש"ח
תקין ? נקבל גם את השאר עוד 1500 ?
מתי ?
מישהו יודע?מתי יהיה אפשר לקבל מבנק הדואר (מי שאין לו חשבון בנק)?
בעוד כמה ימים כנראה תוכל לקבל בבנק הדואר עם ת.ז.תגידו מישהוא יודע , אני מעל 18 ואין לי חשבון בנק איך אני מקבל את המענק ואני לא רוצה לפתוח חשבון בנק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים