בשעה טובה! ייצוא סרט !

• הוסף לסימניות
ובכן, שאלת המליון דולר... אני סוגרת סרט באנקור, שומרת כתקיית vob. איך לצרוב את התקיה בצורה נכונה לדיסק dvd שיעלה על מחשב נייד ועל מקרן כאחד?!

תודה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

אין קשר למקרן בכלל...
המקרן מקושר או לנגן DVD או למחשב.
הוא עצמו משמש "להגדלה" בלבד של האות שמתקבלת במחשב/נגן DVD.
אם רוצים אפשר לצרוב כDATA DVD את התיקיות VOB ואז זה אמור לעבוד, אבל לפי דעתי הכי טוב באנקור לייצא ישירות כדיסק ולא כתיקייה ואז הוא פשוט כותב לך את החומר על הדיסק ישירות.
כמובן שבלי קשר תמיד טוב שיש גם תיקייה כגיבוי.
עוד דבר, אפשר לבחור כמה עותקים רוצים ואז פשוט להחליף דיסקים והוא כבר יצרוב עליהם ישירות.
בהצלחה מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
תודה! עזר מאוד!
יש עוד משהו שעלי לוודא לפני שאני מוסרת סרט ללקוח?

• הוסף לסימניות
בס״ד

אני תמיד עובר על הסרט אצלי גם במחשב וגם במכשיר DVD לפני שאני מוסר ללקוח לוודא שאין קפיצות או שהסרט נתקע. אני מוסר ללקוח את הסרט כמה ימים לפני האירוע שלו ואומר לו שעליו לראות את הסרט ולוודא שהכל תקין ואז האחריות עליו.

• הוסף לסימניות
חשוב לא לצרוב בתוכנת הצריבה סתם את התיקיה כקובץ רגיל
אלא דרך צריבת וידאו - אחרת זה לא יפתח אוטומטי בחלק ממכשיר DVD

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;929029:
בס״ד
אני מוסר ללקוח את הסרט כמה ימים לפני האירוע שלו
רק אני משתדלת תמיד למסור בשעת האפס?...
אנשים נוטים לאשר עבודות אבל לאחר מס' לילות צצים להם רעיונות חדשים.. ואז מערכה 2 של תיקונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה