בשעה טובה מטבח חדש

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת מקצועית בענין המטבח
וכן בענין האי.האם כדאי לבודד אותו משאר המטבח כדי שלא יתן תחושה חונקת.אבל אז אפסיד משטח עבודה
תודה לעונים

קבצים מצורפים

• הדמיה 4.jpg
    הדמיה 4.jpg
    KB 44 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2174841:
אשמח לחוות דעת מקצועית בענין המטבח
וכן בענין האי.האם כדאי לבודד אותו משאר המטבח כדי שלא יתן תחושה חונקת.אבל אז אפסיד משטח עבודה
תודה לעונים
מטבח יפה מאד!
אני הייתי משאירה את האי מחובר ומשחקת אולי עם גבהים או משטחים

• הוסף לסימניות
תוכנית יפה! (ודומה מאד לתוכנית המטבח בדירה שלי שאני מתכננת כרגע)
הייתי חושבת שוב על מיקום הכיריים שלא יהיו קרובות מידי לאיזור הישיבה מבחינה בטיחותית.
יש סיבה ספציפית שהכיור כפול, ולא 2 כיורים נפרדים? פחות נוח לטעמי, וגם עלול ליצור בעיות כשרותיות.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות.אני עדיין לא סגורה על כלום זה ממש הדמיה ראשונית.שמחה לשמוע הערות ולשנות

• הוסף לסימניות
אם כך ממליצה להפריד בין הכיורים, ולשים את הכיריים בין 2 הכיורים.
אחד הכיורים יכול אפילו להיות על האי, רק לקחת בחשבון שלא תוכלו לשים מייבש כלים מעליו.
(אם עושים מדיח זה ממש לא נורא)
וכדאי גם להעלות תוכנית עם מידות לראות שהחלוקה נכונה.
ואם תרצי לראות הדמיה של מטבח ממש דומה שלחי לי מייל באישי

• הוסף לסימניות
כרגע בכלל לא נוח לעבוד עם הכיריים. צריך להעביר כיור אחד לצד השני ולהרחיק את הכיריים מהפינה כ 30 ס"מ. וכן רצוי להפוך את הדלת של המקרר

כדאי שתעלי תכנית עם מידות, ואם יש גם תכנית של חלל המטבח ביחס לדירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום רב,
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי תוכנית מטבח מצורפת.

רקע תכנוני קצר:
המטבח מתוכנן להיות סגור ונפרד מהסלון.
קיימת העדפה לשני תנורים בגובה זהה (לא חובה).
קיים צורך במשטחי עבודה גדולים ככל האפשר, ואם ניתן לשלב מקפיא יתרון.
מספר מקומות הישיבה הנדרש: עד שלושה.

פירוט התוכנית:
מקפיא ממוקם בפינה הפונה לכיוון הסלון, סגור בתוך ארון.
בהמשך אותו קיר מתוכנן ארון לאחסון מעילים ותיקים.
בצד הנגדי ממוקם אזור התנורים.

חשוב לציין כי מיקום הכיורים והכיריים בשלב זה הינו עקרוני בלבד. המיקום סומן על ידי ואינו סופי, ולכן אשמח לחוות דעתכן לגבי ההיגיון התכנוני ונוחות השימוש.

אשמח להתייחסות מקצועית לנקודות הבאות:
* הלוגיקה הכללית של תכנון המטבח.​
* מרווח של 40 ס"מ בין ארון המיקסר לכיור - האם עומד בסטנדרטים תכנוניים?​
* מרחק של 50 ס"מ בין הבר לכיור - האם נוח ופרקטי?​
* מיקום הכיריים בפינה - האם מדובר בפתרון יעיל?​
* והאם קיימת אפשרות לשילוב אזור נוסף לכיריים חלבי.​

אשמח לכל הערה, תובנה או כיוון לשיפור.
תודה מראש על הזמן וההתייחסות.

1766422922412.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה