בשצף קצף... (בת 11)

• הוסף לסימניות
ההשקעה שווה לקום בשעת בוקר כזאת לים, תאורה וצבעים מצוינים

לטעמי צילום מזווית נמוכה ובלי להכניס את האדמה מתחת, תתן תחושה שהסירה נמצאת בתוך המים. בתמונה השניה זה ממש זועק, הטיית המצלמה כלפי מעלה, להכניס יותר שמים ע"ח האדמה מתחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2280318:
ההשקעה שווה לקום בשעת בוקר כזאת לים, תאורה וצבעים מצוינים

לטעמי צילום מזווית נמוכה ובלי להכניס את האדמה מתחת, תתן תחושה שהסירה נמצאת בתוך המים. בתמונה השניה זה ממש זועק, הטיית המצלמה כלפי מעלה, להכניס יותר שמים ע"ח האדמה מתחת

תודה על הפירוט
בהחלט שווה לקום בשביל גוונים כאלה..

ולגבי הטיית המצלמה.. וואלה חשיבה יפה לגרום לסירה להיות במים.. ננסה בע"ה

• הוסף לסימניות
השניה יפה! לוקיישן נהדר!!

• הוסף לסימניות
בראשונה הצל מהסירה די קשה הייתי מעדנת אותו קצת בפוטושופ. בכללי הייתי גם מחממת קצת את התמונות (אולי זה קשור לשזה שאני מצלמת בחוף בצהרים כשהמים כתומים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי גולדש;2281596:
איזה לוקשיין מהממם
והצבעים יפיפיים

נכתב ע"י photosbyrik;2281692:
בראשונה הצל מהסירה די קשה הייתי מעדנת אותו קצת בפוטושופ. בכללי הייתי גם מחממת קצת את התמונות (אולי זה קשור לשזה שאני מצלמת בחוף בצהרים כשהמים כתומים)

תודה אסתי :)
ותודה ריקי אולי תספרי לנו איך את מצלמת בצהרי היום? עם פלאשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2281800:
וואו מקסים עשית את זה :D:)
אבל מאיפה הבאת את הגל הקדמי?

חחחח.....
זה היה לשם דוגמא והשראה בלבד :eek:
שימי לב שלקחתי אותי מהגל שמאחורי הספינה
אני אישית הכפלתי אותו שרירותית, אבל בהחלט אפשר יותר להשקיע ולהגיע לתוצאה מציאותית, גם בעזרת גזירת חלקים מהתמונה הנוכחית, וכן בעזרת תמונות אחרות של חוף ים וגלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;2281814:
חחחח.....
זה היה לשם דוגמא והשראה בלבד :eek:
שימי לב שלקחתי אותי מהגל שמאחורי הספינה
אני אישית הכפלתי אותו שרירותית, אבל בהחלט אפשר יותר להשקיע ולהגיע לתוצאה מציאותית, גם בעזרת גזירת חלקים מהתמונה הנוכחית, וכן בעזרת תמונות אחרות של חוף ים וגלים...

מקסים.. ותודה :)
ברגע הראשון חשבתי שאני לא רואה טוב..:D

• הוסף לסימניות
מקסים
איפה את מוצאת את המקומות האלו? בחיפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;2282034:
מקסים
איפה את מוצאת את המקומות האלו? בחיפה?

תודה.. את רואה מזה :)
זה ממש ההתחלה התחלה של החוף שמתחבר לחוף דדו, פארק הכט.

• הוסף לסימניות
דרומית לבת גלים, מאחרי הרכבל עד מבנה חקר ימים היה בעבר כמה סירות כאלה, יתכן שבגלל בניית הטיילת לאחרונה הן כבר פונו, לא הייתי לאחרונה באיזור, אבל שווה לנסות, יש בסמוך כמה לוקיישנים יפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2282438:
דרומית לבת גלים, מאחרי הרכבל עד מבנה חקר ימים היה בעבר כמה סירות כאלה, יתכן שבגלל בניית הטיילת לאחרונה הן כבר פונו, לא הייתי לאחרונה באיזור, אבל שווה לנסות, יש בסמוך כמה לוקיישנים יפים

עדיין קיימים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2281720:
תודה אסתי :)
ותודה ריקי אולי תספרי לנו איך את מצלמת בצהרי היום? עם פלאשים?

אני לא מצלמת בצהרי היום אלה חצי שעה לפני שקיעה עד השקיעה.
ואני לא מצלמת עם פלאש.
והינה דוגמה לצילומים בים אצלי. זה מאוד מאוד שונה מצילומים בבוקר שהים כחול אבל אין מצב שאני קמה בשעה כזאת.
http://photosbyriki.com/blog_he/הים-כל-כך-כחול-צילום-בנתניה/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;2282746:
אני לא מצלמת בצהרי היום אלה חצי שעה לפני שקיעה עד השקיעה.
ואני לא מצלמת עם פלאש.
והינה דוגמה לצילומים בים אצלי. זה מאוד מאוד שונה מצילומים בבוקר שהים כחול אבל אין מצב שאני קמה בשעה כזאת.
http://photosbyriki.com/blog_he/הים-כל-כך-כחול-צילום-בנתניה/

חחח.. זה באמת לא פשוט לקום בשעות האלה..
איזה תמונות יפיפיות וואו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה