בשצף קצף...

• הוסף לסימניות
אילת...

קבצים מצורפים

• בשצף קצף אילת 2008.jpg
    KB 912.9 · צפיות: 10
  • אילת 2008.jpg
    KB 975.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הראשונה טובה! החיתוך המרובע לא עושה לה טוב.!

השניה מיותרת ביחס לראשונה . אולי היה עדיף באשכול נפרד. יש כאן שתי אמירות שונות לחלוטין.!

• הוסף לסימניות
את הראשונה בעצם הייתי מחלקת ל-2 תמונות(:

• הוסף לסימניות
והשני

• הוסף לסימניות
הראשונה מגניבה..ולפי דעתי זה שזה תמונה אחת זה נותן את האפקט יותר! לא שזה בריבוע!

• הוסף לסימניות
מה לעשות שנכנס לפריים חלק אחורי של סירת מנוע...
והוא מכער את התמונה .............
בפעם הבאה נהייה חכמים...........נחכה שהסירה תעבור;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;891249:
את הראשונה בעצם הייתי מחלקת ל-2 תמונות(:

לא חבל על ראש הגל?
הוא היה נראה לי הכי יפה...

קבצים מצורפים

• %20%20~1.JPG
    KB 487.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני אוהבת את הראשונה כמו שהיא (חוץ מהעובדה שממש מפריע לי החיתוך. אני קנאית ליחס 2:3...), כי אני מרגישה שהיא משתייכת לסוג הצילומים המיוחד שהוא אבסטרקט-ניתן-לזיהוי.
אנשים נוטים לכנות בשם "אבסטרקט" (צילום מופשט) כל צילום של דבר לא ניתן לזיהוי.
האמת היא שאבסטרקט זה צילום שהדגש בו הוא על צורות גאומטריות, קומפוזיציה, צבע - ולא על הנושא המצולם. והצילום שלך די עונה להגדרה הזו. יש פה חלוקה של הפריים לשכבות, כשכל שכבה שונה מבחינת מרקם ומבחינת צבע. זה בכלל לא מעניין ומשנה שמה שיש שם באופק זה מלון. לצורך העניין זו בסה"כ השכבה העליונה של המשחק הגאומטרי.

זה מעניין ומיוחד, ולכן הקרופ (שהציעו בהמשך השרשור) מיותר לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;891292:
מה לעשות שנכנס לפריים חלק אחורי של סירת מנוע...
זה מסביר את הגלים היפהפיים שמקרוב. אלמלא השובל של הסירה יש לשער שהם לא היו שם.

• הוסף לסימניות
אני אישית אהבתי את התמונה כתמונה אחת
ולכל אלה שהפריע החיתוך- בבקשה הנה החיתוך לפי הכללים...
אתם אחלה... טוב שאתם כאן...;)

קבצים מצורפים

• DSCF0640.JPG
    KB 656.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הצבע הכחול משובב עין.

בראשונה החיתוך מציק
בשניה דרוש יישור משמעותי, ויש שם כתם שנראה כמו טיפת מים על העדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה