כללי בשרשות תיבות טקסט באינד'

• הוסף לסימניות
לאחר חריש עמוק בפורום
והתנסות כמה וכמה עצות מועילות מאת החברים היקרים
אני נתקבל בבעיה כזו
עיצבתי דף מאסטר עם תיבות משורשרות
נכנסתי לעמוד ראשון ניתקתי את התיבה הראשונה (קונטרול+שיפט) ואני מזרים לתוכו טקסט באופן אוטומטי (שיפט +)

אח"כ אני מנתק תיבה ראשונה משרשור אחר כנ"ל, כדי להזרים טקסט אחר, ואז קורה דבר נורא
הטקסט של השרשור שהזרמתי מקודם באחד מהעמודים, בורחות לכמה עשרות עמודים קדימה...... ולא עוד אלא שמשתבש ממנו כל העיצוב; העמודים הימניים מתמקמים בצד שמאל.......
ניסיתי את העצה של אחד החברים (איני זוכר) לעשות כל תיבת שרשור בשכבות נפרדות, אבל לא עזר כלום.
אין שום דחיית טקסט וכו'.

אנא עזרתכם!

למתעניינים: מדובר בלוח שנה שאני משרשר זמני היום בתיבות נפרדות, וכן תאריכים, מועדים וכו' בתיבות נפרדות

• הוסף לסימניות
לנסות אולי לנעול קונטרול+L את כל התיבות האחרות בעת שרשור לתיבה

• הוסף לסימניות
Ctrl+K, לשונית Type, לבטל את הV ב: Smart Text Reflow
ולעדכן אם עזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1717897:
Ctrl+K, לשונית Type, לבטל את הV ב: Smart Text Reflow
ולעדכן אם עזר.
תודה רבה רבה. אין מילים!
עזר ועוד איך...........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה