- הוסף לסימניות
יש לי רוסטר זהה לשלךאז אני מטגנת את הנתח קודם בסיר שמתאים לתנור(רוסטר) שמה תבלינים יין וחומץ בלסמי( מתכון של יונית צוקרמן) ולתנור ל5 שעות.
יוצא משגע!
צפה בקובץ המצורף 729715
לא ידעתי שאפשר להניחו גם על הכיריים-מה עוד את עושה בו?
יש לי רוסטר זהה לשלךאז אני מטגנת את הנתח קודם בסיר שמתאים לתנור(רוסטר) שמה תבלינים יין וחומץ בלסמי( מתכון של יונית צוקרמן) ולתנור ל5 שעות.
יוצא משגע!
צפה בקובץ המצורף 729715
סבתא של בעלי קנתה, אבל אני חושבת שאפשר לקנות את זה בחנויות כלי בית.מאיפה יש לך תבנית רב פעמית עמוקה?
בוודאי על הכיריים.(אינדוקציה) זה סיר!יש לי רוסטר זהה לשלך
לא ידעתי שאפשר להניחו גם על הכיריים-מה עוד את עושה בו?
דיברתי על כל סוגי הבשרים,צודקת,לא שמתי לב שדיברתם על אסאדו.
אני התכוונתי למספר 5.
מה זה רוסטר? יש לי סיר שמבפנים נראה כמו הסיר שהעלית, נמוך ורחב, אבל עגול.אז אני מטגנת את הנתח קודם בסיר שמתאים לתנור(רוסטר) שמה תבלינים יין וחומץ בלסמי( מתכון של יונית צוקרמן) ולתנור ל5 שעות.
יוצא משגע!
צפה בקובץ המצורף 729715
אני שמה בערך רבע כוס יין - אם זה אדום,איזה יחס?
אם אתם אוהבים עשבי תיבול - ממליצה לך על פלפל שחור וטימין.איזה תבלינים כדאי
תודהאני שמה בערך רבע כוס יין - אם זה אדום,
וקצת יותר ליין לבן.
באופן כללי יין אדום משתלט יותר.
אם אתם אוהבים עשבי תיבול - ממליצה לך על פלפל שחור וטימין.
אם אתם אוהבים גולש - פלפל ופפריקה.
יש גם כזה אובלי. אולי אפשר לבדוק בגוגל לפי חברה.מה זה רוסטר? יש לי סיר שמבפנים נראה כמו הסיר שהעלית, נמוך ורחב, אבל עגול.
אולי הוא מתאים לתנור גם? איך אני אדע?
אם היא מתאימה לתנור - בהחלט.תבנית זכוכית עמוקה עם מכסה זכוכית
יהיה מתאים?
וצריכה מעל גם כיסוי של נייר כסף?אם היא מתאימה לתנור - בהחלט.
אם הסגירה הרמטית מספיק - אין צורך.וצריכה מעל גם כיסוי של נייר כסף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים