- הוסף לסימניות
חד פעמי על התבנית של הטוסטרבתוך סיר לתנור או בתבנית חד פעמית?
חד פעמי על התבנית של הטוסטרבתוך סיר לתנור או בתבנית חד פעמית?
יש מתכונים כאלה, אבל גם בהם אופים את הנתח השלם אחרי הבישול הראשוני.אפשר לעשות הפוך?
לבשל בסיר את הבישול הראשון ולאפות את הפרוסות?
אם כן - כמה זמן לאפות ועל כמה מעלות?
תודה!
אפשרי בהחלט, לפרוס את הבשר, בנפרד להכין רוטב מתובל היטב ולשפוך מעל, ולאפות בחום גבוה כשזה סגור היטבאפשר לעשות הפוך?
לבשל בסיר את הבישול הראשון ולאפות את הפרוסות?
אם כן - כמה זמן לאפות ועל כמה מעלות?
תודה!
אם יש הרבה רוטב עדיף יותר מחצי שעה,אם הוא מספיק רך מספיק חצי שעה.
כמובן שזה יכול להתקלקל.האם ציר בשר יכול להתקלקל?
אני רוצה להכין את המתכון, ואני רואה שיש לי ציר בשר ישן, האם יש מה לפחד להשתמש בוו?
זה.להקפיא שלם ולחתוך לפרוסות לפני הבישול הנוסף
תלוי בגודל הנתח, יחס של 1:1.@java כמה חרדל ודבש שמת?
אפשר במקום דבש לשים סילאן ?
בהחלט ובהחלט.אפשר עם בשר 2? אין לי אסאדו..
לא ניסיתי אף פעם, אבל נראה לי שילך מעולה!
בעלי הציע שנעשה חצי עם ציר, חצי בלי נוזלים כמו שכתבת שאבא שלך עושהלא ניסיתי אף פעם, אבל נראה לי שילך מעולה!
אני עשיתי כמה פעמים, לפעמים אפילו שתי חתיכות בכל תבנית (רוסטר כגדול) יצא מצוין...
אבא שלי עושה גם בלי תבלינים.בעלי הציע שנעשה חצי עם ציר, חצי בלי נוזלים כמו שכתבת שאבא שלך עושה
יש לך אולי מתכון? איזה תבלינים שמים כשלא שמים נוזלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מאה100, פלורידה, מימי&7:) ועוד 19 משתמשים22 //