דרוש מתכון בשר טחון

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיונות..
מה אפשר להכין עם בשר טחון לשבת (כמובן כשלפ")
ללא תפוחי אדמה
משהו חגיגי ולא טחון...😜

• הוסף לסימניות
לא יודע איך להסביר מה שאצלנו מכינים אבל זה תערובת של חציל ובשר טחון מצד אחד לא יודע אם זה אפוי או מטוגן) וזה משמש בתור מלוי ל״דף״ של חציל מקופל או סתם למילוי של חציל ששוב מטוגן או אפוי
מבחינתי הכל מאוד טעים, רק שהאפשרות הראשונה יפה יותר להגשה

• הוסף לסימניות
בלינצ'ס עם מילוי בשר טחון
גם מתכננת מנה כזו לחג הקרוב
@ה. בקר שאלה- הבלינצסים מהמתכונים שלך (זה שמתאים גם לאיטריות למרק) יתאים עבור בלינצעס במילוי בשר טחון? או שכדאי הטורטיה?
שואלת כי יותר זמין לי הבלינצעס

• הוסף לסימניות
אם יש לך תנור בשרי- את יכולה להכין עיסה של פשטידת תפו"א ולשטוח בתבנית בגובה של כ-2 ס"מ. מעל זה להניח עיסה של בשר טחון ולאפות יחד. מיד כשמוכן- להוציא מהתנור ולגלגל כמו רולדה ממולאת בבשר. אפשר גם להשתמש בפירה ועליו עיסת הבשר.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי לאירוח איטריות בולונז.
יצא חגיגי וטעים במיוחד.

• הוסף לסימניות
קרעי אטריות ובשר טחון מטוגן
לזנייה מעלי בלינצ'עס

• הוסף לסימניות
אמא שלי מכינה בתבנית אינגליש קייק עיסה של בשר טחון עם לוף
יוצא מעדן!

• הוסף לסימניות
@ה. בקר שאלה- הבלינצסים מהמתכונים שלך (זה שמתאים גם לאיטריות למרק) יתאים עבור בלינצעס במילוי בשר טחון? או שכדאי הטורטיה?
איפה המתכונים לבלינצעס \ טורטיה נמצאים?

• הוסף לסימניות
אני מכינה גם בלינצ'ס ממולאים בבשר טחון. יוצא מעולה. רק שהבשר צריך להיות לא רטוב מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה