- הוסף לסימניות
האם אפשר לבשל בשר כבש עם אותו מתכון של בשר רגיל שיש לי?
דורש צורת הכנה אחרת?
והאם זה מוצלח בהקפאה?
דורש צורת הכנה אחרת?
והאם זה מוצלח בהקפאה?
ת'אמת שאני לא מכיר נתכיםהריח זוועה?
ואת/ה יודע/ת איזה נתח הוא הכי טוב?
תודה רבה!ראשית, בשר כבש צעיר ואיכותי יכיל פחות שומן משל כבש זקן וכמובן יהיה יותר טעים וידיף פחות ריח אופייני.
שנית, בשר כבש איכותי לא צריך תוספות ואיפור. הוא צריך טיפול שמתאים לו.
אמא שלי מבשלת אותו בדרך פשוטה ביותר שמפיקה ממנו את המירב:
מטגנים כמה בצלים גדולים עד לשקיפות, מניחים את בשר הכבש (מבקשים מהקצב לחתוך לנתחים המתאימים לבישול) מככסים , מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3-4 שעות או עד שהן שחומות מאד (כמו חמין).
מתבלים במעט פלפל שחור ומלח.
אם ממש קשה לכם המינימליזם הוסיפו לקראת הסוף פירות יבשים.
שיטה זו אינה מתאימה לצלעות כבש.
ראשית, בשר כבש צעיר ואיכותי יכיל פחות שומן משל כבש זקן וכמובן יהיה יותר טעים וידיף פחות ריח אופייני.
שנית, בשר כבש איכותי לא צריך תוספות ואיפור. הוא צריך טיפול שמתאים לו.
אמא שלי מבשלת אותו בדרך פשוטה ביותר שמפיקה ממנו את המירב:
מטגנים כמה בצלים גדולים עד לשקיפות, מניחים את בשר הכבש (מבקשים מהקצב לחתוך לנתחים המתאימים לבישול) מככסים , מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3-4 שעות או עד שהן שחומות מאד (כמו חמין).
מתבלים במעט פלפל שחור ומלח.
אם ממש קשה לכם המינימליזם הוסיפו לקראת הסוף פירות יבשים.
שיטה זו אינה מתאימה לצלעות כבש.
סוכר חוםלהוסיף 4-5 כפות סוכר....
נראה מושלללםכאן יש מתכון שלי לשוק כבש, את יכולה להכין אותו דבר בנתחים של כבש![]()
www.prog.co.il
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //